Davis College Of Business- Jacksonville University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför JU Davis College of Business?

Oavsett om du hoppas kunna börja din karriär, stiga i din organisation eller bara vill nå högre i affärer, är det nu dags att upptäcka hur du kan växa. Davis College of Business vid Jacksonville University förbereder dig för att stå längre och stiga till toppen!

JU Davis College of Business är den enda AACSB-ackrediterade privata handelshögskolan i hela norra Florida och södra Georgien. Denna region omfattar de mest dynamiska och ekonomiskt olika branscherna i sydöstra USA. Stora internationella hamnar, logistik- och transportföretag, globala finansiella tjänsteföretag, konsumentvaru- och serviceorganisationer, informationsteknik och vårdorganisationer i världsklass arbetar inom detta område och ger rika möjligheter till praktik och karriär.

Jacksonville University och Davis är välkända partners för tillväxten av alla dessa industrisektorer och en del av samhällets kulturella och sociala karaktär. JU Davis har en stolt tradition av att utbilda ledande chefer på C-nivå i ett antal branscher och är rotad i det stora nätverket av alumner och företagspartnerskap. Vår roll och plats inom Jacksonville-samhället är en som vi har tjänat genom högkvalitativa, extremt relevanta och engagerande program.

Platser

Jacksonville

Address
University Oaks Drive
32211 Jacksonville, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium