Delaware State University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EN STOLT FÖRÄLJNING, EN LÖSENDE FRAMTID

DSU har en lång historia som en av USA: s historiskt svarta högskolor och universitet (HBCU). DSU grundades 1891 som State College for Coloured Students och är stolt över vårt arv som en av landets första utbildningsinstitutioner för landbidrag. Idag är vi ett välkomstcenter för lärande för studenter med många bakgrunder. Vår nuvarande befolkning inkluderar 63% afroamerikansk registrering och ett ökande antal kaukasiska, latinamerikanska, asiatiska och andra internationella studenter.

DSU erbjuder en unik blandning av förflutna, nutid och framtid. Gå igenom vårt 356 hektar stora campus så ser du hundra år gamla byggnader. Samtidigt hittar du några av landets mest skickliga forskare som upptäcker nya innovationer inom medicin, militär försvar, jordbruk och mycket mer.

DSU erbjuder för närvarande 42 grundutbildningsalternativ, ett imponerande antal för en skola i vår storlek. Vi erbjuder också 18 magisterprogram och fem doktorsexamen inom områden som tvärvetenskaplig tillämpad matematik / matematisk fysik och pedagogiskt ledarskap.

Vi välkomnar elever från olika bakgrunder. Vår nuvarande anmälan uppgår till 5 054, varav 91% är studenter. Vårt förhållande mellan manliga och kvinnliga studenter är 33:67, och 82% av våra nybörjare bor på campus i en av våra åtta bostadshus.

Platser

Dover

Address
North Dupont Highway,1200
19901 Dover, Delaware, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium