Des Moines University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ETT UNIVERSITET ÖVER 120 ÅR STARKT

Vi delar ett enastående uppdrag att utveckla särskilda vårdpersonal som är engagerade i hälsofrämjande, upptäckt av kunskap och service till samhället.

Des Moines University grundades 1898 och är en ledande institution för medicin och hälsa som består av tre högskolor som erbjuder åtta doktorsexamen. Programmen delar en kollektiv styrka - ett samarbetsområde på campus där studenter och lärare samlas i strävan efter kunskap och innovation.

Des Moines University skapar möjligheter genom att bygga på sitt långa arv att tillhandahålla en enastående utbildning till landets vårdpersonal och utmärkt patientvård i DMU-kliniken.

Vårt starka rykte inom medicin och hälsovetenskap bygger på vår fakultets engagemang som brinner för att träna morgondagens ledare med oöverträffad hängivenhet och kompromisslös avsikt. Våra akademiker går in i yrket med självförtroende, medkänsla och beslutsamhet att förbättra andras liv dagligen.

Vi är tillräckligt stora för att erbjuda kraftfulla bekvämligheter men tillräckligt små för att fokusera på excellens

DMU är den största medicinska skolan i Iowa - och bland de 25 bästa ackrediterade skolorna i landet (för DOs eller MDs) - med mer än 880 studenter i det osteopatiska medicinska programmet. År till år registrerar universitetet över 1500 studenter i alla åtta programmen.

Vi har en rik historia av jämlikhet och mångfald

Den allra första medicinska klassen 1898 omfattade båda könen och idag är 50% av studentkroppen kvinnor. Idag är en av våra kärnvärden att omfamna och engagera sig för mångfald och inkludering för alla våra studenter, lärare och personal.

Våra elever känner till sina grejer

Vi har nästan 100% matchningssatser som ett treårigt genomsnitt för våra DO- och DPM-program och 100% treåriga medelvärden av godkännandeprisen för våra DO-, DPM-, DPT- och MSPAS-program.

Vi hjälper till att göra dina drömmar verklighet med robusta stipendiemöjligheter

Studenter fick mer än 6,3 miljoner dollar i stipendier under läsåret '17 -'18.

Våra alumner spänner över hela landet - och världen

DMU har över 14 000 alumner och mer än 3 100 av dem finns i Iowa.

Vi brinner för att tjäna vårt samhälle

DMU-studenter och anställda tjänar samhället på en mängd olika sätt, från gratis händelser på campus som den årliga Senior Health Fair och Girls Exploring Medicine & Science till hälsoundersökningar utanför campus, osteopatisk manuell medicinbehandling, hälsoutbildningsprogram och många fler volontäraktiviteter.

Platser

Des Moines

Address
Grand Avenue,3200
50312 Des Moines, Iowa, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium