Drew University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate och teologiska studier vid Drew University .

Drews vackra skogsklädda campus i Madison, New Jersey ligger bara en 50 minuters tågresa från New York Citys krafthuvudstad, New Jersey hem till Caspersen School of Graduate Studies och Drew Theological School.

Var de lärare, poeter, doktorer, ministrar, forskare, samhällsledare, aktivister eller livslånga elever, har doktoranderna i Drews professionella och akademiska examensprogram ett humanistiskt, kreativt och etiskt sätt att tänka och arbeta.

Hitta din mentor bland den färdiga fakulteten. Studie i skogen. Testa vad du lär dig i en av de mest levande och kulturellt olika regionerna på östkusten. Bli en del av ett dedikerat globalt samhälle som har för avsikt att förbereda dig för att göra en skillnad som spelar roll i ditt eget liv och i världen.

Caspersen School of Graduate Studies

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Drew Caspersen School of Graduate Studies erbjuder ett brett sortiment av särdrag och flexibla avancerade examensprogram som är utformade för att möta behoven hos nästan alla upptagna scheman.

Alla program är baserade på Drews berömda engagemang för fakultet-student-mentorskap, möjligheter till erfarenhetsutbildning utanför klassrummet och underlättar en robust intellektuell gemenskap.

Humaniora, som kultiverar ett djupt engagemang för kritisk reflektion och analys, utgör grunden och berikar alla våra forskarutbildningar. Att bemästra dessa väsentliga färdigheter säkerställer den anmärkningsvärda mångsidigheten och resursen som skiljer våra akademiker. Även om många av morgondagens karriärer inte ens har föreställts ännu, med en humaniora-baserad forskarutbildning från Drew, kommer du att vara redo för allt!

Drew Theological School

Stolt grundad i Wesleyan / Methodist-traditionen med djärva idéer som påverkar människors liv för det goda, har vi utbildat rotade, innovativa och modiga ledare i 150 år. Oavsett vilken av våra fem-graders program du bedriver, en utbildning i Drew Teologiska skolan omfattar tvärvetenskapliga kurser som kräver utgående tänkande, lärlingsutbildning som behandlar verkliga problem och lärandeformer som främjar anpassningsförmåga och innovation.

116827_MAR.jpg

Mission för den teologiska skolan och universitetet

"Droid Drew University teologiska skolan ger upphov till kreativ tanke och modig handling för att främja rättvisa, fred och kärlek till Gud, grann och jord."

Den teologiska skolans uppdrag går med i universitetets arbete för att erbjuda sina olika samhällen av elever en utmanande och individualiserad utbildning formad av en djupt rotad kultur av mentorskap, genomtänkt engagemang med världen bortom campusen och ett stadigt engagemang för livslång odling av hela personen. Genom sin utmärkta betoning på ömsesidigheten av kunskap, erfarenhet och service förbereder Drew sina elever att blomstra både personligen och professionellt, eftersom de bidrar till världens bästa genom att svara på de brådskande utmaningarna i vår tid med rigorös, oberoende och fantasifull tanke.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Platser

Madison

Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium