Claremont Graduate University-Drucker School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Peter F. Drucker och Masatoshi Ito Graduate School of Management förbereder ledare med kraftfulla, etiska och universella ledningsförmågor. Vi erbjuder anpassningsbara program baserade på Peter Drucker, vår tids mest inflytelserika managementtänkare. Vårt globala nätverk består av djärva individer som är ledande organisationer, som påverkar samhället och gör positiva förändringar över hela världen.

Skolan omfattar Peter Druckers filosofi att ledningspraxis kräver ett helhetsperspektiv och blandar analytiska färdigheter med ett fast grepp om företagets mänskliga dimension. Drucker hade en gåva för att destillera komplexa insikter i praktisk visdom: respektera dina arbetare, svara på kundernas behov, ta ett globalt perspektiv, förnya, effektivisera. Han visste att principerna för effektiv förvaltning gäller lika oavsett om du driver ett litet företag eller ett land.

Som student vid Drucker School kommer du att lära dig dessa färdigheter i små klasser lärda av professorer med omfattande yrkeserfarenhet och prisbelönta akademiska referenser. Din ledningsstil kommer att utvecklas genom en riktad, marknadsansluten läroplan som uppmuntrar dig att delta i klientcentrerade projekt och praktikplatser. Vi är rutinmässigt värd för branschevenemang och tar med experter in i klassrummet för att se till att teorin vi undervisar är direkt kopplad till de senaste branschtrenderna.

Drucker Schools läge i Claremont nära Los Angeles ger en idealisk miljö för att lära sig om ledning i kreativa, banbrytande organisationer. Företag och regeringar över hela världen söker efter ledare som har de värderingar och mångsidighet som krävs för att lyckas i den hyperkompetenta affärsmiljön från 2000-talet. Genom våra program får du färdigheter för att skapa din framtid och forma de organisationer och samhällen som förlitar dig för att göra en skillnad.

Graden är i ledning, men det vi utvecklar är ledarskap.

Platser

Claremont

Address
East 10th Street,150
91711 Claremont, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium