Drury University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"På Drury, jag gör ovärderliga kontakter varje dag som möjligt för mig att göra en skillnad i mitt liv och andras liv."

Om Drury University

Drury är en ny typ av universitet som hedrar och effektivt länkar humaniora och naturvetenskap till studiet av yrkesområden. På så sätt, eleverna är mer autentiskt anslutna till:

Varför vad de lär frågor och hur de kan tillämpa det i verkliga livet. Varför beslut, både personligen och professionellt, bör komma från en plats för etik och moral. Fakulteten: tillgänglighet är en punkt av stolthet för oss eftersom vi är en undervisnings universitet. Samhället: i klassrummet, på campus och bortom. Tänkte ledare och mentorer: från freshmanår till examen att söka arbete till alumner anslutningar. På Drury, eleverna gör livslånga anslutningar. Välbefinnande och hållbarhet som en livsstil snarare än en uppgift. Vi tror att friska människor leda lyckligare, längre, mer produktivt liv. Samhällsengagemang som en del av ett gott liv. En anda av entreprenörskap, som inger förtroende, kreativitet och ansvarstagande. En miljö av samarbete där studenter är aktivt involverade i att öka deras Drury erfarenhet. Ett liv som levts väl: Drury eleverna lära sig att ansluta drömmar och ambitioner till framgångsrika terminer.

Affärsidé

Drury University är en oberoende universitet, kyrka relaterade i humaniora tradition, och åtagit sig att personlig utbildning i en gemenskap av forskare som värdesätter konsten att undervisning och lärande. Utbildning på Drury försöker odla andliga känslor och fantasifulla fakulteter samt etisk insikt och kritiskt tänkande; att främja integrationen av teoretisk och praktisk kunskap; och att befria personer att delta på ett ansvarsfullt sätt i och bidra till en global gemenskap.

VISION

Med bestående åtaganden gentemot vårt arv och med förnyade åtaganden gentemot världssamfundet och innovativ undervisning och stipendium, kommer Drury University vara ett ledande universitet där de finaste lärare / forskare och professionella personal utbilda studenter att bli engagerade, etiska och medkännande medborgare för tjänande ledarskap i samhällen som präglas av förändring, komplexitet och globalt ömsesidigt beroende.

För att bli den främsta universitet i 21: a århundradet att vi ser framför oss, kommer vi att skapa och demonstrera Drury University konkurrenskraft, artikulera sina konkurrens skillnader, anpassa alla sina akademiska program med strategiska mål, bygga kapitalförsäkring för att stödja sina strategiska mål, mäta framgång och hantera resultat. De strategiska imperativ och mål som anges nedan kartlägga vår väg för åren 2015-2018 och ställning Drury University för att fira sin sesquicentennial år 2023.

Platser

Springfield

Address
Drury University
900 North Benton Avenue

65802 Springfield, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium