Duke University School of Nursing

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Duke University School of Nursing eller DUSON, som det kallas av många, är en organisation och gemenskap av forskare som är engagerade i att tillhandahålla den bästa utbildningsmiljön för utveckling av vårdledare. Grundades 1931 och är ett spetskompetens som strävar efter att främja vårdvetenskap, främja kliniskt stipendium och utbilda kliniska ledare, avancerade läkare och forskare.

Förutom att utbilda morgondagens sjuksköterskor genomförs också kritiskt viktig forskning som förändrar vårdens framtid. Många av våra lärare bedriver avancerad forskning och testinterventioner för att förbättra hälsan hos dem med kronisk sjukdom eller testa innovativa modeller för klinisk vård. Många andra är aktivt involverade i praktiken inom sitt specialområde, såsom vård för personer med hjärtsjukdom, diabetes och nyfödda i riskzonen.

På DUSON fokuserar vi på att hjälpa våra studenter att förverkliga sina potentiella bidrag till vården genom stark rådgivning och mentorskap! Vår fakultet 'walk the talk'. De är experter inom sina specialområden för omvårdnadspraxis och forskningsområden och använder innovativa pedagogiker för att aktivt engagera studenter i sin egen lärande och professionella utveckling. Dessa fördelar, och många fler, är anledningen till att Duke University School of Nursing rankas som en av de ledande sjuksköterskeskolorna i landet.

Vid Duke University School of Nursing tror vi inte bara på utbildningen av våra studenter utan också på den kontinuerliga utvecklingen av vår fakultet och personal. Av vår fakultet är 95 procent läkarförberedda. Vi är också engagerade i tillväxten och utvecklingen av vår skola som en organisation för att tillgodose de förändrade behoven inom vårdutbildning. År 2014 öppnade vi ett nytt tillskott av vår huvudsakliga campusbyggnad som inkluderar toppmoderna simuleringslaboratorier och klassrum. Vi renoverade och öppnade också en forskningsanläggning för personal och forskningsdeltagare.

Med många av våra examens- och certifikatprogram på distans kan studenter från hela världen bedriva en examen i världsklass från Duke utan att behöva lämna sina jobb. Denna mångfald av studenter som kommer från över 40 amerikanska stater och länder berikar verkligen våra läroplaner genom att föra olika perspektiv in i klassrummet! Mer information om fakulteten och personalens engagemang för och initiativ relaterade till vårt arbete med mångfald och inkludering finns på webbplatsen.

Platser

Durham

Address
Trent Drive,307
27710 Durham, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium