Eastern Virginia Medical School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EVMS förbereder eleverna för karriärer som kompetenta och medkännande läkare, sjukvårdspersonal och forskare. Våra studenter dra nytta av det breda utbudet av undervisning av våra heltidsanställda lärare, som arbetar i samförstånd med hälso- och sjukvårdspersonal i hela samhället.

Utbildning på EVMS ger studenter, boende och medmänniskor att göra en inverkan på de människor de tjänar. Vi erbjuder unika, hands-on strategier för lärande, såsom:

Samhällstjänst baserade aktiviteter för dålig populationer. Deltagande i institutionella kvalitet förbättring och informationsinsatser. Partnerskap med regionala eller globala organisationer hälsa.

EVMS är en av de enda skolor medicin och vårdyrken i nationen grundades av samhället, för samhället. Vi fokuserar inte bara på att förbereda nästa generation av vårdgivare, men också på att översätta upptäckt i bättre hälso- och sjukvård för folket i Hampton Roads. Vår vision är att bli den mest samhällsorienterade School of Medicine och vårdyrken i USA.

Medan fördelarna med upptäckter på EVMS känns globalt, vår forskning, utbildning och patientvårdinsatser växa från behoven hos människor i vår sydöstra Virginia samhället:

EVMS fakultet ger medicinsk utbildning och ledarskap för nästa generations bästa läkare, vårdpersonal och forskare. EVMS Medical Group läkare ta hand om mer än 1000 patienter dagligen. EVMS "forsknings strävanden fokuserar på regionens mest angelägna hälsofrågor. EVMS driver en årlig $ 824.000.000 i den lokala ekonomin.

EVMS Stipendier

På EVMS, ett antal stipendier baserat på meriter, ekonomiska behov, mångfald, intresseområden och hemstad finns.

Platser

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Address
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, virginia, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 757-446-5600

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium