Eastern Washington University

College of Business and Public Administration

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Eastern Washington University College of Business och offentlig förvaltning

Mission Vision Värderingar och mål

Kollegiet styrs av sitt uttalade uppdrag och stöds av sin vision: The College of Business och offentlig förvaltning (CBPA) är en enhet av Eastern Washington University (EWU), ett regionalt omfattande statligt universitet ligger i Cheney och Spokane, WA, med program erbjuds i hela staten och på nätet.

UPPGIFT Den CBPA finns att utveckla elevernas som tänker kritiskt, agera etiskt och bidra till nya miljöer offentlig och privat sektor. Detta uppdrag sker genom:

Vägledande olika studenter i deras strävan att skapa meningsfulla roller i sina yrken och samhällen genom utbildning Stöd forskning för att upprätthålla en engagerad och intellektuellt aktuell fakultet tillägnad undervisning. Erbjuder inkluderande intellektuella och samhällsengagemang för att berika studenterna och samhället genom livslångt lärande. Vårt motto är "Att fokusera på regionen -. Öppet mot världen"

VISION Kollegiet vision är att ha sina program i affärer, ekonomi, offentlig förvaltning och planering erkända för sin kompetens och att vara college förstahandsval i regionen utbilda offentliga, privata och ideella ledare.

VÄRDEN

Däremot våra college värden är betydligt mer detaljerad:

College of Business och offentlig förvaltning ger kvalitet utbildning som förbereder sina studenter för att vara framgångsrika proffs, att avancera i sina valda karriärer, eller att fortsätta till forskarutbildning. Våra lärare är utmärkta lärare som är aktuella i sina discipliner genom forskning, vilket framgår av sina publikationer och genom medverkan i yrkesutövningen och service till sina yrken och deras samhällen. Våra studenter är etiskt känsliga beslutsfattare väl bevandrade i bästa praxis för deras valda yrken, och redo att utföra i den globala miljön. Våra studenter är utmärkta kommunikatörer, skickliga på att använda den senaste kommunikationstekniken, och i samklang med kulturellt betingat, de är beredda att arbeta i sin närmiljö, sin region och i den globala miljön. Vår lärare och studenter värderar etiskt uppförande och professionalism och hålla högsta akademiska normer. Våra studenter, lärare och personal är mångkulturell. Kollegiet främjar ett klimat som bygger positiva upplevelse av idéer och perspektiv i samband med den kulturella mångfalden. strategiska mål

Ge en inlärningsmiljö som stöder och uppmuntrar eleverna att engagera sig i det livslånga lärandet. Ger en atmosfär som främjar akademisk excellens och stödjer lärare och personal utveckling. Erbjudande program i Greater Spokane regionen, tvärsöver tillståndet och på nätet som tjänar utbildningsbehoven hos nuvarande och blivande studenter. Öka resurserna för att stödja uppdrag av kollegiet. Expandera uppsökande verksamhet som främjar en hållbar ekonomisk och samhällsutveckling.

Dung Chen;

Entie Commercial Bank i Spokane, WA och examen från EWU MBA-program.

Vi frågade Dung varför han valde att tjäna sin MBA på EWU. Han sade "Eftersom den lägre kostnaden för undervisning var överkomliga och jag har familj i Spokane". När det gäller hans MBA erfarenhet, säger dynga, "Jag njöt av lärande och ledarskapsmöjligheter och lagarbete aspekt av programmet. Klassen scheman var också riktigt bekvämt ". När vi frågade Dung om fördelarna med att tjäna sin MBA-examen. Han sade "MBA-programmet lärt mig ledarskap och organisationsförmåga som hjälper mig i mitt nuvarande arbete". Detta är Dung Chen råd för nuvarande MBA-studenter, "Bygg kontakter med klasskamrater eftersom de alla har olika bakgrunder, erfarenheter och färdigheter som du kan lära av".

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Samhällsplanering

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Amerikas förenta stater Spokane

Samhällsplanering är ett av samhällets medel för att ta itu med dessa problem på ett kreativt, positivt sätt. Planering är en problemlösande yrke som handlar om de krafter som påverkar livskvaliteten i grannskapet, stad, region, stat, nation och världen. Således ger planering en unik yrkes väg för dem som önskar en roll i att forma en bättre framtid ... [+]

Många sociala, fysiska, ekonomiska, tekniska och politiska frågor i samhället ropar efter definition och upplösning. Bland dessa är:

Nedgången i centrala städer; Försämringen av bostadsområden; Ineffektiv och orättvis beskattning och regleringar; Trafikstockningar och andra problem när det gäller tillgänglighet, Effekterna av tillväxt och förändring; En urholkning av naturresurser; och Ineffektiva eller frånvarande mänskliga tjänster.

Samhällsplanering är ett av samhällets medel för att ta itu med dessa problem på ett kreativt, positivt sätt. Planering är en problemlösande yrke som handlar om de krafter som påverkar livskvaliteten i grannskapet, stad, region, stat, nation och världen. Således ger planering en unik yrkes väg för dem som önskar en roll i att forma en bättre framtid.... [-]


Masters I Offentlig Förvaltning

Campusstudier Heltid Deltid 18 - 36 månader September 2018 Amerikas förenta stater Spokane + 1 fler

Master of Public Administration (MPA) är utformat för att ge mycket varierade utbildningsmöjligheter inom offentlig och icke-vinst hantering. Graduate studiemöjligheter finns tillgängliga för dem som för närvarande används samt för nyutexaminerade söker en karriär inom den offentliga sektorn. Både heltid och deltid studieprogram finns på en grad och icke-graders basis. Eleverna uppmuntras att bli medveten om den allmänna trafikmiljön, de värderingar som styr ... [+]

Master of Public Administration (MPA) är utformat för att ge mycket varierade utbildningsmöjligheter inom offentlig och icke-vinst hantering. Graduate studiemöjligheter finns tillgängliga för dem som för närvarande används samt för nyutexaminerade söker en karriär inom den offentliga sektorn. Både heltid och deltid studieprogram finns på en grad och icke-graders basis.

Eleverna uppmuntras att bli medveten om den allmänna trafikmiljön, de värderingar som styr public service och de kritiska och analytiska färdigheter som krävs för att utforma, genomföra och utvärdera beslut public service.

Program fakultet, varav alla disputerade och har public service erfarenhet, har valts ut från flera akademiska områden som är mest relevanta för tillämpningar inom den offentliga sektorn. Adjungerad fakultet är högutbildade, kvalificerade och erfarna akademiker och praktiker.... [-]


Videoklipp

The Impact of an EWU MBA

Leo

Mary Starkey

MBA Informational Part 1

MBA Informational Part 2