Ellis Online College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ellis Skillnad: Online Learning som bäst En uppdelning av det prestigefyllda New York Institute of Technology (NYIT), var Ellis College skapades för att ge arbetande vuxna med ett trovärdigt sätt att avancera utnyttjar alla fördelar med online-lärande. En av de första högskolor att realisera värdet av online-lärande, är NYIT en 50 år gammal akademisk institution med över 70.000 alumner, tre New York campus-området och ett växande antal platser runt om i världen. Varför Ellis College of NYIT? Ellis College ger en överlägsen utbildning med när som helst bekvämlighet av Internet. Det ger en mycket interaktiv, samhällsorienterade miljö som gör online-lärande en berikande och njutbar upplevelse.

Ellis rymmer upptagna scheman genom att du kan ta en klass i taget, och erbjuder startdatum var tredje vecka. Korthålsbana villkor gör att du till slut snabbt! Ellis ger många av fördelarna med en traditionell offline skola, bland annat en omfattande virtuell campus som möjligt för studenter och professorer att interagera, utbyta idéer och ömsesidiga intressen, och bygga värdefulla vänskapsband och professionella nätverk som är så viktiga i dagens ekonomi. Ellis omsluter dig i verkliga arbetssituationer, så att du kan "lära genom att göra" och skaffa sig kunskaper och färdigheter som du kan ansöka direkt. Ellis unika interaktiva webbaserade online-lärplattform ger en berikande och trevlig upplevelse genom dynamisk Flash övningar, videor och demonstrationer. Ellis erbjuder prestige och stabilitet genom sitt samarbete med New York Institute of Technology, utan att behöva pendla till och från ett campus. Ellis online MBA-program erbjuder kurser som utvecklats i samarbete med världens ledande handelshögskolor, inklusive Columbia University Business School, Stanford University och University of Chicago Graduate School of Business. Ellis är bland de erkända ledare inom online-lärande för professionell utveckling, undervisning anställda från topp arbetsgivare, inklusive General Motors.

Skaffa din högskoleutbildning Online från erfarna lärare Ellis College instruktörer är sanna mästare på sitt hantverk. Utöver sin heltidsanställda lärare, Ellis utnyttjar en imponerande samling av framstående företagsledare och yrkesverksamma att leverera din högskoleutbildning på nätet, att lägga till en erfaren, verkliga perspektiv som går hand i hand med vår karriär-baserade läroplan. Varje Ellis instruktör har en doktorsexamen eller magisterexamen i sitt ämne, med nästan hälften av all undervisning fakultet innehar en doktorsexamen eller annan terminal examen. Ellis söker aktivt ut ledande pedagoger som effektivt kan leverera en högskoleutbildning på nätet, vilket är anledningen till att majoriteten av de nya Ellis instruktörer har tidigare erfarenhet av undervisning. Ellis säkerställer också att varje instruktör avslutar ett intensivt träningsprogram i online-undervisning. Dessutom får nya instruktörer coachning under hela deras första kurser, och alla lärare uppmuntras att delta i regelbundna utbildningsWebbSändningar på de senaste online undervisningsmetoder. Genom att erbjuda kompetent, kvalificerad undervisning i tandem med de senaste online lärplattformar, erbjuder Ellis en berikande och givande miljö för att ta emot din högskoleutbildning på nätet. De högsta utbildningen Standards Ellis övervakar kontinuerligt sina instruktörer för att säkerställa deras undervisning effektivitet. Student feedback också sammanställts för att ge ytterligare inblick i en instruktör praxis. Dessutom är alla instruktörer granskas årligen via en intensivkurs revision utförs av en annan medlem av Ellis fakulteten, se till att varje lärare är fortfarande en uppskattad och effektiv pedagog hela deras besittningsrätt. Ellis instruktörer är bundna av tio vägledande principer för att säkerställa att varje kurs ger en engagerande, givande erfarenhet för varje elev:

Starta din kurs i god tid och engagerande sätt. Tydligt kommunicera dina förväntningar på eleverna och diskutera sina förväntningar på dig. Nå ut till mindre delaktiga och at-risk studenter. Håll alltid ett positivt, uppmuntrande ton med dina elever. Vara närvarande och engagerad i alla diskussioner klass. Demonstrera en solid behärskning av kursinnehåll och alltid förhålla dig på ett professionellt sätt. Bibehålla den höga nivå av tjänsten som krävs enligt Ellis College, inklusive 48-timmars handläggningstid på klassificerade uppdrag och tillgänglighet sex dagar per vecka. Ge meningsfull, angripbara återkoppling för alla graderade uppdrag. Ge lämplig vägledning om politik och förfaranden. Slutföra slutliga kursverksamhet i tid, korrekt sätt.

Fakultets Tillgänglighet när du behöver det Ellis College ser till att alla dess instruktörer är tillgängliga-och trevligt ut, både inom och utanför klassrummet. Varje instruktör är skyldig att logga in minst sex dagar i veckan för att svara på frågor och delta i diskussioner elev. Dessutom har många instruktörer håller regelbundna realtid chattar inom kursen plattform där de kan svara på frågor och tränare studenter på kommande uppdrag. Eleverna kan också interagera privat med instruktören via fakulteten 1-1 funktion tillgänglig inom alla kurser. Denna omfattande tillgänglighet garanterar att du får någon personlig uppmärksamhet och hjälp som du kan behöva när du fullfölja din Ellis Högskoleutbildning på nätet

Platser

New York

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: