Elmhurst College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vill du utöka din kunskap, uppdatera dina färdigheter och nå nästa nivå i din karriär? Våra masterprogram är utformade för att möta marknadens krav. Vi tar en fräsch, personlig, hands-on-strategi. Med begåvade professorer och studenter kommer du aktivt att engagera både teori och praktik. Du kommer att njuta av kvällskursens bekvämlighet eller slutföra din examen helt online. Mest av allt förbereder du dig för att kliva med nya förtroende till ett liv av professionellt ledarskap.

Lärande att leda i en samarbetsverksamhet

Välkommen till nästa generations examenprogram som kan hjälpa dig att nå nästa nivå. Om du letar efter förskott eller karriärövergång, har Elmhurst College programmen för dig. Få de tekniska färdigheter på plattformen som du behöver för att uppnå dina mål och din potential. Utveckla fria lösningar på verkliga utmaningar genom projektbaserad inlärning. Våra programledare finns där för dig - hjälper dig att förhandla allt från klassval till karriärriktning. Våra innovativa och flexibla program är utformade för att optimera dina karriärmål och förbereda dig för arbete i många högvuxna branscher. Vi är obevekligt engagerade i utbildning som kommer att hålla dig före kurvan.

Magisterexamen

  • Datateknik
  • Datavetenskap
  • Geografiska informationssystem (GIS)
  • MBA - deltid, heltid
  • Supply Chain Management
  • Projektledning

Elmhurst College - Rätt val

  • Förtroende för att lyckas: Våra programledare är inte bara experter på sina områden: de är dedikerade till att utöka din räckvidd, ge sagesråd och personliga färdigheter som varje ledare behöver.
  • Flexibilitet för att få det att fungera: Våra examensprogram är utformade för att passa in i ditt upptagna schema. Programmen erbjuds i olika format för att ge dig maximal bekvämlighet.
  • Ett överkomligt val: Elmhurst College rankas upprepade gånger i kategorin Best Value för akademisk kvalitet och kostnad.
  • Bekvämt läge: Vår vackra campus ligger bara 15 miles väster om centrala Chicago och är lättillgänglig med bil eller tåg.

Ta nästa steg

När du överväger dina alternativ uppmanar vi dig att besöka Elmhurst campus. Du kommer att lära dig om vår antagningsprocess, besök vår campus och se själv vad Elmhurst College handlar om. Begär information: för att begära information om ditt program av intresse, fyll i vårt online formulär. Chat Live med en Admission Counselor. Chatta online idag. Ansök nu!

ranking

Elmhurst rankas i de 10 regionala universiteten i Midwest, enligt US News

Platser

Elmhurst

Address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, Amerikas förenta stater