Läs den officiella beskrivningen

Vill du utöka din kunskap, uppdatera dina färdigheter och nå nästa nivå i din karriär? Våra masterprogram är utformade för att möta marknadens krav. Vi tar en fräsch, personlig, hands-on-strategi. Med begåvade professorer och studenter kommer du aktivt att engagera både teori och praktik. Du kommer att njuta av kvällskursens bekvämlighet eller slutföra din examen helt online. Mest av allt förbereder du dig för att kliva med nya förtroende till ett liv av professionellt ledarskap.

Lärande att leda i en samarbetsverksamhet

Välkommen till nästa generations examenprogram som kan hjälpa dig att nå nästa nivå. Om du letar efter förskott eller karriärövergång, har Elmhurst College programmen för dig. Få de tekniska färdigheter på plattformen som du behöver för att uppnå dina mål och din potential. Utveckla fria lösningar på verkliga utmaningar genom projektbaserad inlärning. Våra programledare finns där för dig - hjälper dig att förhandla allt från klassval till karriärriktning. Våra innovativa och flexibla program är utformade för att optimera dina karriärmål och förbereda dig för arbete i många högvuxna branscher. Vi är obevekligt engagerade i utbildning som kommer att hålla dig före kurvan.

Magisterexamen

  • Datainformationssystem
  • Datavetenskap
  • Geografiska informationssystem
  • MBA - deltid (online eller på campus) för yrkesverksamma
  • Supply Chain Management

Elmhurst College - Rätt val

  • Förtroende för att lyckas: Våra programledare är inte bara experter på sina områden: de är dedikerade till att utöka din räckvidd, ge sagesråd och personliga färdigheter som varje ledare behöver.
  • Flexibilitet för att få det att fungera: Våra examensprogram är utformade för att passa in i ditt upptagna schema. Programmen erbjuds i olika format för att ge dig maximal bekvämlighet.
  • Ett överkomligt val: Elmhurst College rankas upprepade gånger i kategorin Best Value för akademisk kvalitet och kostnad.
  • Bekvämt läge: Vår vackra campus ligger bara 15 miles väster om centrala Chicago och är lättillgänglig med bil eller tåg.

Ta nästa steg

När du överväger dina alternativ uppmanar vi dig att besöka Elmhurst campus. Du kommer att lära dig om vår antagningsprocess, besök vår campus och se själv vad Elmhurst College handlar om. Begär information: för att begära information om ditt program av intresse, fyll i vårt online formulär. Chat Live med en Admission Counselor. Chatta online idag. Ansök nu!

ranking

Elmhurst rankas i de 10 regionala universiteten i Midwest, enligt US News

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Elmhurst College

När du förstår ett företag från ena änden till den andra gör du dig själv oumbärlig - i en stad som är en av världens största transport- och logistikcentrum. ... [+]

Ett STEM-Designerat program.

Ansluta världen

När du förstår ett företag från ena änden till den andra gör du dig själv oumbärlig - i en stad som är en av världens största transport- och logistikcentrum.

Som professionell navigering i en komplex och global affärsmiljö behöver du en grad som ger värde. Med Elmhursts MSCM erbjuder du organisationer den eftertraktade kunskapen i design, planering och drift av välskötta försörjningskedjor.

Du kommer att vara förtrogen i roller varje funktionellt område i ett företag spelar i utbudskedjan och de tvärfunktionella samarbetsstrategier som behövs för att driva försörjningskedjor. Men det blir djupet av dina Elmhurst-förvärvade analytiska färdigheter som ger dig dina sanna ledarskapsmuskler.... [-]

Amerikas förenta stater Elmhurst
February 2020
Heltid
Deltid
22 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Elmhurst College

Med en mästare i projektledning lär du dig att nå alla discipliner och funktioner, som talar allas språk, för att samordna laget. Vi lär dig de verktyg och tekniker du be ... [+]

Var den som får det gjort

Koordinera planeringen, folket, processen och produkten.

Varje organisation behöver tillförlitliga chefer som kan ta ansvar för ett projekts framgång. Därför hjälper vi dig att utveckla en uppsättning kärnkompetenser på Elmhurst, så att du kan leverera projekt i tid, på budget och i specifikation, inom ett brett spektrum av områden och yrken.

Lärande att leda i en samarbetsverksamhet

Med en mästare i projektledning lär du dig att nå alla discipliner och funktioner, som talar allas språk, för att samordna laget. Vi lär dig de verktyg och tekniker du behöver för att övervaka ett projekt: budgetering och övervakning, kommunikation och teamuppbyggnad, riskhantering och beslutsfattande.... [-]

Amerikas förenta stater Elmhurst
August 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Online
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media