Faith International University And Seminary

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Faith International University utbildar studenter som representerar olika kristna organisationer som är engagerade i felaktigheten i Guds ord. Studenter med anknytning till ett specifikt valör, förening eller synod kan ha möjlighet att välja kurser som betonar deras teologiska perspektiv. År 2016 ändrades institutionens namn till Faith International University för att bättre tillgodose vår växande internationella studentpopulation. Namnet Faith Seminary fortsätter att tjäna vårt examensprogram.

Institutionen tillhandahåller instruktörer och faciliteter för studenter och akademiker i kristen utbildning. Institutionen beviljar också grader som krävs för kyrkans mångfald av ministerier. Det ger akademiska möjligheter i en levande miljö som uppmuntrar eleverna att leva under Guds ords vägledning för Guds ära.

Vårt uppdrag bedrivs genom utveckling av en grupp av lärare och studenter som försöker stärka sin kristna tro genom att exegetera och tolka Skriften, som upprätthåller den form av läran som uttrycks i den ortodoxa kristendommens historiska trosbekännelser och bekännelser och som arbetar tillsammans i gemenskap att förkunna Jesu Kristi evangelium. Skolan strävar efter att tjäna kyrkan och samhället genom att utbilda, träna och vårda eleverna mot andlig mognad och beredskap att effektivt tjäna Gud i både kyrkan och världen. Institutionen förväntar sig att lärare, personal och studenter modellerar kristna värderingar som trohet, ödmjukhet och service.

Platser

Tacoma

Address
North Pearl Street,3504
98407 Tacoma, Washington, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: