Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

College of Communication, Architecture + The Arts (CARTA) ger våra studenter den distinkta upplevelsen att arbeta nära med en prisbelönt fakultet, i nationellt rankade ackrediterade program, i hjärtat av Miami, North Miami och Miami Beach - tre av landets mest livfulla, mångsidiga och kreativa städer!

Fokuserat på vårt engagerade uppdrag att driva information, innovation och kulturekonomi i södra Florida och därefter, är vi engagerade i en tvärvetenskaplig läroplan som förbereder våra akademiker för meningsfull karriär och ledarskap i sina valda yrken.

SCJ Dean's Advisory Board (DAB) har som uppdrag att hålla vår skola över de nuvarande behoven och framtida trender inom de yrken och branscher som vi tjänar. DAB-medlemmar är också viktiga för vår skolas ansträngningar för att skaffa de resurser som är nödvändiga för att uppnå våra utvecklingsmål genom kontakter med potentiella givare, stiftelser och företag. DAB-medlemmar tjänar som ambassadörer för skolan i södra Florida, regionalt och internationellt. Medlemmarna har också nöjet att vara anslutna till en av de bästa skolorna för journalistik och masskommunikation i landet.

Platser

Miami

Address
Southwest 8th Street,11200
33199 Miami, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium