Florida State University College of Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"Vid Florida State University College of Medicine är vi intresserade av att producera läkare, läkarmedhjälpare och forskare som är vårdande utövare av både medicinsk konst och vetenskap. Den processen börjar med att välja rätt studenter - människor som kommer att arbeta bra med sina patienter och hela vårdteamet. Efter att ha valt våra studenter noggrant fördjupar vi dem i en kultur som förkroppsligar de egenskaper som vi förväntar oss att se hos våra akademiker. Under doktorsexamen, PA och doktorsexamen i biomedicinska program, FSU-studenter lära sig i en miljö som värdesätter mångfald, ömsesidig respekt, lagarbete och öppen kommunikation. De deltar också aktivt i en innovativ läroplan som förbereder dem för att bli livslånga elever i en era av explosiv tillväxt inom medicinsk kunskap och informationsteknik. "

Florida State University College of Medicine kommer att utbilda och utveckla exemplariska läkare som utövar patientcentrerad hälso- och sjukvård, upptäcker och fördjupar kunskap och är lyhörda för samhällets behov, särskilt genom service till äldre, landsbygdens, minoritets- och förserverade befolkningar.

FSU College of Medicine kommer att leda nationen i att förbereda medkännande läkare för att leverera högkvalitativt patientcentrerad medicin från 2000-talet till samhällen med största behov.

Platser

Tallahassee

Address
West Call Street,1115
32304 Tallahassee, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium