Florida State University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate School stöder doktorander i varje program vid Florida State University . Vi tillhandahåller hjälp i akademiska frågor, råd om universitetsövergripande examenskrav, information om tillgången på ekonomiskt stöd inklusive assistenter, stipendier och stipendier samt godkännande för avhandlingar och avhandlingar.

Uppdrag för forskarskolor:

  • Hjälper doktorander vid Florida State University genom att ge råd om allmänna akademiska frågor, universitetsövergripande examenskrav och information om tillgången på ekonomiskt stöd, inklusive assistenter, stipendier och stipendier; genom att bevilja godkännande för avhandlingar, avhandlingar och avhandlingar; och genom att främja utvecklingen av deras färdigheter och kunskap för att lyckas som ledare i ett globalt samhälle.
  • Samarbetar med Florida State University enheter inklusive alla akademiska program, avdelningar och högskolor samt Center for Global Engagement, Center for Intensive English Studies, Career Center, Health Center och University Libraries för att tillgodose forskarnas behov; och samarbetar med nationella organisationer som Council of Graduate Schools, Association for Public and Land-stipendium Universities och National Research Council för att främja vikten av forskarutbildning.
  • Samverkar med fakultetets fakultetsutveckling och -främjande och forskarutskottet för att upprätta och tillhandahålla övervakning av policyer som påverkar forskarutbildningen vid universitetet.

Platser

Tallahassee

Address
W College Ave,600
32306 Tallahassee, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium