Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ta en närmare titt på din framtid

Fontbonne University's College of Education and Allied Health Professions, känt lokalt, regionalt och nationellt för kvalitetsprogram, erbjuder utbildningsprogram och fortbildning för att hålla dig uppdaterad om den senaste forskningen, informationen och utbildningen. Grund- och forskarutbildningen inkluderar kommunikationsstörningar och dövutbildning, utbildning och specialundervisning samt familj- och konsumentvetenskap.

Om du planerar att bli lärare, specialpedagog, terapeut eller kliniker kommer du att upptäcka att College of Education and Allied Health Professions erbjuder en omfattande, tvärvetenskaplig metod för utbildning i en engagerande, utmanande och stödjande inlärningsmiljö. Fakulteter och studenter arbetar tillsammans - en kritisk färdighet för effektiv övning - och studenter har tillgång till kritiska kliniska och pedagogiska möjligheter.

avdelningar

Vår avdelning för dövutbildning, som grundades 1963, har en lång tradition av att erbjuda ledande teknik och inlärningsresurser, som kombinerar vetenskap med konsten att undervisa för att säkerställa att du är väl förberedd innan du går in i klassrummet.

Examens- och mindre program som erbjuds genom högskolan betonar en blandning av vetenskap, forskning och teknik kompletterat med praktikarbete för att ge en väl avrundad utbildning som är anpassad efter dina behov. Centret för lärar- och terapeututbildning och The Eardly Family Clinic for Tal, Language and Hearing utökar vår förmåga att nå och tjäna samhället samtidigt som de ger praktiska erfarenheter för våra studenter.

Platser

St. Louis

Address
Wydown Boulevard,6800
63105 St. Louis, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium