Full Sail University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Full Sail är dedikerad till att hjälpa kreativa studenter att följa sina drömmar inom underhållnings- och mediebranschen. Oavsett om de brinner för musik, konst och design, webb och teknik, filmskapande eller verksamheten bakom underhållning, kan en utbildning vid Full Sail University förbereda studenterna för en karriärväg som de gör. Genom Full Sails verkliga tillvägagångssätt arbetar studenter i studior och laboratorier med industriell standardutrustning och sammanställer en portfölj som visar sitt arbete för potentiella arbetsgivare. Full Sail-campus ligger i Winter Park, Florida (bara några minuter från Orlando), och ser ut som en kreativ studiomiljö, komplett med inspelningsstudior av branschstandard, rymliga filmljud, en filmstudio, spelstudior och en professionell scenkonstplats - allt inrymt i ett 191 hektar multimediakomplex. Skapa innehållet du älskar Skjut din kreativitet till nästa nivå Grader fokuserade på vad du älskar Kreativa program för kreativa sinnen

 • I över 35 år har Full Sail erbjudit en innovativ utbildningsstil med fokus på underhållnings- och medieindustrins behov.
 • Full Sails läroplan kombinerar element av kreativitet, konst, affärs- och livsförmåga, teknisk skicklighet och akademisk prestation.
 • Full Sail använder uppslukande undervisningsmetoder i produktionsstudior och klassrum som är i nivå med de som används i branschen.
 • Studenter arbetar med branschstandardverktyg och teknik, så att de kan få praktisk kunskap och verklig erfarenhet.
 • Studenter från över 73 länder runt om i världen kommer till Full Sail för att fortsätta med examen med fokus på underhållnings- och medieindustrins behov.
 • Full Sail erbjuder accelererade program, så en examen som normalt tar fyra år tar i genomsnitt 24 månader.
 • På campus finns flera konst- och designstudior där studenter kan studera figurritning, skulptur, fotografi, 2D-animering och mer.
 • Full Sail Studios Backlot ger filmstudenter möjlighet att filma på plats utan att behöva lämna campus.
 • Med professionella analoga och digitala studior använder inspelningsstudenter utrustning som används av branschpersonal.
 • Gå med oss på Facebook, Twitter, YouTube och Instagram för att interagera med vårt samhälle, läs om framgång och se campusbilder.
 • Full Sails inlärningssystem online erbjuder flexibilitet och samarbete samtidigt som industrins input och verkliga upplevelse bibehålls.
 • Full Sails Live Venue ger eleverna möjlighet att lära sig de många aspekterna av levande produktion, inklusive kontroll av ljus och ljud.

Statistik:

Nuvarande studentbefolkning: 15 300 nuvarande akademiker: 52 000+

slingor

I Grammys 2015 krediterades 52 Full Sail-studenter på 46 artisters utgåvor som nominerades i 40 separata kategorier. 17 akademiker arbetade på 11 Grammy-vinnande projekt i 14 kategorier vid 57: e årliga Grammy Awards 2015. Full Sail-kandidater har blandat, inspelad eller assisterat på 18 Grammy-vinnande album of the Year-utgåvor under de senaste 25 åren. 27 akademiker tilldelades 9 Oscar-vinnande filmer vid den 87: e årliga Oscar-utmärkelsen. Kandidater från Full Sail University har deltagit i branschroller på 13 bästa filmvinnande filmer under de senaste 20 åren, inklusive årets bästa filmvinnare, Birdman. Sammanlagt 113 akademiker krediterades på 24 Oscar-nominerade filmer i 20 kategorier under den 87: e årliga Oscar-utmärkelsen. Full Sail examen och 2009 Hall of Fame inducede, Gary Rizzo vann 2011 Oscar för bästa prestation i Sound Mixing for Inception.

Platser

Winter Park

Address
Full Sail University
3300 University Boulevard

32792 Winter Park, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium