The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CCAS

Vilka vi är

Vid GWs Columbian College of Arts and Sciences , forskar framgångsrikt, kritiskt tänkande är endemiskt, samarbete är konstant och verklig utbildning går hand i hand med lärande. På grund av högskolans avundsvärda läge i hjärtat av landets huvudstad börjar aktivt engagemang i klassrummet och fortsätter inom regeringshallarna, museets gallerier, laboratorierna vid NIH, NASA och DOE, ambassaderna för internationella diplomater och Smithsonian och andra värdefulla institutioners bakrum.

Högskolan är den intellektuella och kreativa ryggraden på universitetet, en plats där konst, humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap samlas för att bilda ett slags idéer och möjligheter. Som ledare bland landets liberala konstinstitutioner på grund av en innovativ läroplan som betonar perspektiv, analyser och kommunikation, är studenterna utrustade med de kompetenser som krävs för att vara effektiva och ansvarsfulla medborgare i det 21: a århundradet. På professionell nivå och doktorandnivå samarbetar doktorander med en fakultet med forskare som inkluderar Fulbright-mottagare, prisbelönta koreografer, publicerade forskare och kritikerrosade författare för att främja ett spektrum av forskning om ämnen som sträcker sig från att kontrollera utsläpp av växthusgaser till att gräva in i autismens orsaker, prevalens och behandling.

Framgången för våra ansträngningar över högskolans 42 akademiska avdelningar och 27 forskningscentra återspeglas bäst genom prestationerna för våra alumner, inklusive den amerikanska senatorn och före detta Virginia Governor John Warner, den internationella filmskådespelerskan Kerry Washington, och VD och president för Tufts Medical Center Ellen Zane. Våra människor, vårt omfång och vår plats gör Columbian College till ”go-to” platsen för lärande och upptäckt i Washington, DC och världen utanför. CCAS

Välkommen till Columbian College Graduate Studies

Konkurrenskraftig. Ansluten. Omfattande.

  • 3 300 doktorander
  • 55 magisterexamen
  • 26 doktorsexamen
  • 18 Examensbevis

Graduate-program i GWs Columbian College of Arts and Science är en magnet för toppforskare och en katalysator för lärande och upptäckt inom ett brett spektrum av konst, humaniora och sociala och hårda vetenskapsområden. Våra grader och certifikat integrerar den högsta utbildningen, från våra världsberömda program i ämnen som historia, statsvetenskap och offentlig politik, till vårt banbrytande arbete inom konstterapi, rättsmedicinska vetenskaper och hbt-hälsopolitik och -praxis. En avancerad examen från en av GWs 82 Arts

Vi går inte bara från de mest inflytelserika institutionerna i Washington, DC, utan våra fakultets- och alumnätverk inkluderar en exceptionell mängd internationellt erkända ledare. På Columbian College får du verktygen för att trivas både intellektuellt och professionellt.

Vad vet du om George Washington? från GW Arts

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium