Goddard College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Goddard Är en enstaka institution för högre utbildning med en historia av kreativitet och kaos, uppfinning och experiment, av tillväxt, nedgång och reemergence. Det är en institution som har överlevt med integritet och efterlevnad av grundvärdena för Nästan 150 år, Med en banbrytandes anda och den oförutsägbarhet som en sådan ande kan ge. De Goddard Av idag tog form på allvar i 1938, När en grupp utbildare ledde av Royce "Tim" Pitkin föreslog en Vermont "College for Living" att vara belägen på en Plainfield fårgård köpt från Martin familjen. Denna nya högskola skulle ge miljön för studenter och lärare tillsammans för att bygga ett demokratiskt samhälle med massor av "rent levande och hårtänkande" som ägde rum i GoddardTidigt uppdrag. Målen var långtgående, radikala. Dessa mål har fortfarande inflytande och, med viss förändring i nomenklatur och praxis, beskriver Goddard lämpligt till denna dag. Originalet, 1938 Goddard College Katalog beskrivit dem på följande sätt:

 • Utbildning för verkligt liv, genom det faktiska införandet av verkliga problem som en viktig del av utbildningen.
 • Studien av kallelse som en del av livet snarare än som något annat och ett slut i sig.
 • Integrationen av kollegialets liv med samhällslivet och konsekvenserna av att bryta ner de hinder som skiljer skolan från det verkliga livet.
 • Användningen av samhället som ett laboratorium.
 • Elevernas deltagande i beslutsfattande och utförande av arbete som är avgörande för underhåll och drift som en del av utbildningen.
 • Utvecklingen av en religiös attityd som är fri från sekterism erkänner att någon verksamhet som bedrivs på uppdrag av ett idealiskt slut på universell värd är religiös.
 • Tillhandahållande av utbildningsmöjligheter för vuxna.

Den nya högskolan, i liten skala (från 50 studenter och en lastbil av gamla möbler och böcker flyttade till Martin-familjen) var inspirerad av Bennington, Sarah Lawrence, Reed, den nya antiochens, Black Mountain, St John's, och de pedagogiska innovationerna vid University of Chicago. De flesta i Goddard Samhället associerar nu "Kilpatrick" med huvud sovsal på Greatwood Campus i Plainfield. Det var dock Dr. William Kilpatrick, ett inflytande på grundande presidenten Tim Pitkin och till vars ära byggnaden heter, som förklarade tre principer nyckeln till Goddard-praktiken:

 • Det mest grundläggande faktumet i livet är förändring.
 • Folk lär sig bara vad de accepterar inåt.
 • Utbildning är en moralisk oro.

Mission

Att främja kulturer av rigorös utredning, samarbete och livslångt lärande, där individer tar fantasifull och ansvarsfull handling i världen.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MA:er » Se BAs » Se MA » Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA I Psykologi

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Plainfield

The Master of Arts i psykologi är utformad för att förbereda de studerande att komma in i deras område av psykologi med yrkeskunskaper som krävs för att främja sina karriärmål, deras personliga utveckling, och för att göra en positiv inverkan på de samhällen där de bor och arbetar. Vi har som mål att möta varje elev där de befinner sig i sin utveckling som forskare, psykolog, och förespråkare för social rättvisa ... [+]

MA i psykologi

The Master of Arts i psykologi är utformad för att förbereda de studerande att komma in i deras område av psykologi med yrkeskunskaper som krävs för att främja sina karriärmål, deras personliga utveckling, och för att göra en positiv inverkan på de samhällen där de bor och arbetar. Vi har som mål att möta varje elev där de befinner sig i sin utveckling som forskare, psykolog, och förespråkare för social rättvisa.

Vi kommer att arbeta med elever för att ge dem lämpliga möjligheter att övervinna allt utmaningar de står inför i sin utveckling inom dessa områden, som våra resurser medger, och att identifiera dem för vilka vårt program inte är lämpligt så snart vi har rimlig möjlighet att göra det . Vi arbetar också med eleverna för att skapa förväntningar på sitt arbete som återspeglar inte bara sina passioner och intressen, utan också krav på lämplig utbildning som de etiska principerna för vårt yrke kräver av oss som lärare.... [-]


Ma I Social Innovation Och Hållbarhet

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Plainfield

han Master of Arts i social innovation och hållbarhet är ett 48-kredit examen är avsedd för studenter som söker låg hemvist, tvärvetenskapliga och egendesignade forskarutbildning med inriktning på social innovation och hållbarhet på lokal nivå, liksom dem som vill omvandla ideella, vinstdrivande och offentliga organisationer, företag och processer ... [+]

MA i Social Innovation & Sustainability

The Master of Arts i social innovation och hållbarhet är ett 48-kredit examen är avsedd för studenter som söker låg hemvist, tvärvetenskapliga och egendesignade forskarutbildning med inriktning på social innovation och hållbarhet på lokal nivå, liksom dem som vill omvandla ideella, vinstdrivande och offentliga organisationer, företag och processer.

Studerande Master of Arts i social innovation och hållbarhet kommer att förvärva praktiska kunskaper som behövs för att avancera i sin nuvarande karriär eller att starta en ny yrkesbana, och kommer att få den teoretiska grunden och färdigheter för att generera innovativa och hållbara metoder för att lösa besvärliga sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar.... [-]


Ma I Utbildning

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Plainfield Seattle + 1 fler

I Goddard Master of Arts i utbildning, väljer du ditt ämne undersökningskommitté och utforma ett program för studie baserad på hur du lär dig bäst och vad dina studier kan bidra mest för dig och ditt samhälle. Goddard inbjuder dig att tänka på ditt ämne genom att dra in andra relevanta ämnesområden, vilket i sin tur gör att du kan se en bredare syn på de metoder och teorier som ingår i ditt ämne studier. En sådan ... [+]

MA i utbildning

I Goddard Master of Arts i utbildning, väljer du ditt ämne undersökningskommitté och utforma ett program för studie baserad på hur du lär dig bäst och vad dina studier kan bidra mest för dig och ditt samhälle. Goddard inbjuder dig att tänka på ditt ämne genom att dra in andra relevanta ämnesområden, vilket i sin tur gör att du kan se en bredare syn på de metoder och teorier som ingår i ditt ämne studier. Ett sådant synsätt kan du skapa en mer holistisk examensarbete, och gör att du kan lära dig mer i processen om ditt liv, dina utmaningar och dina gåvor.

The Master of Arts i Education erbjuder studiealternativ inom dessa områden:

Lärar licensieringen Själv Designad Degree Community Education Dual-Språk / Förskoledidaktik School Counseling Godkännande Forskarutbildning för icke-graders-söker studenter ... [-]

Kontakt
Besöksadress
Goddard College,
123 Pitkin Road

Plainfield, Vermont, 05667 US
Besöksadress
Goddard College - Instructional Site,
200 Battery Way,
Building 298

Port Townsend, Washington, 98368 US
Besöksadress
Goddard College - Instructional Site,
Martin Luther King Community Center,
3201 East Republican Street

Seattle, Washington, 98112 US