Goizueta Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår erfarenhet gör oss bra. Föreställ dig vad det kan göra för dig.

Nästan 100 års kompetens innebär att vi vet hur man skapar varaktig och meningsfull affärseffekter.

Goizueta Beyond: Envisioning Future of Business

Företag är ett fordon som kan leverera meningsfull och bestående inverkan på samhället. Omfattar denna uppfattning låser vi vår kollektiva förmåga att uppfinna på de viktigaste sätten på de mest pressande ämnena. Under nästan 100 år har Goizueta Business School varit en träningsplats för principledare och ett laboratorium för kraftfulla insikter. Vår historia innehåller en etos av etisk verksamhet och ger oss alla möjlighet att sträva efter livslång utveckling. Genom att navigera på komplexa beroende av näringsliv och samhälle försöker vi kalla de ljusaste sinnena för att lösa de största problemen med integritet, uppfinningsrikedom och grit. Detta är Goizueta Beyond.

En historia av att forma framtiden.

Genom driva, uthållighet och djärva idéer, vårt namnskamrat, Roberto Goizueta kunde klättra ledningsstegen till toppositionen i The Coca-Cola Company och leda den till ett tidigare före detta välstånd. Under hans ledning ökade marknadsvärdet av Coca-Cola-aktien från 4 miljarder dollar 1981 till 145 miljarder dollar 1997.

Roberto C. Goizueta

Vårt namnbror var en av de stora företagsledarna i 20-talet. Roberto Goizueta ökade sitt värde från 4 miljarder dollar till 145 miljarder dollar under sin 16-åriga tjänstgöring på The Coca-Cola Company, vilket säkerställde sin plats bland "Amerikas mest eftertraktade företag", enligt Fortune. Under byggandet av verksamheten bidrog Goizueta också avsevärt till utvecklingen av Emory och handelshögskolan.

Under hela sitt liv drivs Goizueta av nyfikenhet, intellektuellt mod och integritet. Vi är hedrade att dela sitt namn och leva ut sina värderingar, som utgör hörnstenen i vårt pedagogiska tillvägagångssätt och är grundläggande för vårt uppdrag att utbilda det bästa av morgondagens ledare.

Goizuetas inverkan på Goizueta Business School

Roberto C. Goizueta talar om vikten av att bedriva verksamhet med integritet, ära och stolthet. Hans son delar en favorit citat som framhäver vad som gör en bra ledare.

Platser

Atlanta

Address
Clifton Road,1300
30322 Atlanta, georgien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium