Graceland University - Independence Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Graceland University är ett samhälle som ägnas åt exceptionell högre utbildning

Vi är baserade på den liberala konsten och ägnar oss åt att tillhandahålla de progressiva akademiska behoven hos studenten från 2000-talet.

Graceland University grundades 1895 och sponsras av Community of Christ och är mer än bara en skola. Det är en gemenskap av passionerade, omtänksamma och hängivna individer som sätter sina relationer med studenter först. Det aktiva Graceland-alumni-nätverket når långt utöver studentens tid på campus.

platser

Lamoni Campus: det huvudsakliga bostadsområdet ligger i Lamoni, Iowa ungefär en timme söder om Des Moines. Det är ett vackert, välkomnande campus som sträcker sig över 170 tunnland i de böljande kullarna i södra Iowa. Vårt idrottsanläggning har en konstgjord fotbollsplan för fältgräs, en utomhusbana av olympisk kvalitet och ett fotbollsanläggning som är bäst på konferensen. Helene Center for Visual Arts är avund av andra skolor, och Resch Science and Technology Hall erbjuder fantastiska anläggningar och industristandardutrustning. Vårt regionala scenkonstknutpunkt, Shaw Center har en 500-platss auditorium, en 100-platss recitalhall, en helt anpassningsbar svartboxteater, en vacker ny lobby och atrium och en fantastisk utomhus amfiteater. Fyrtioåtta studentlägenheter öppnades hösten 2011 på kanten av campus och det nyrenoverade och utökade Newcom Student Union har ett dedikerat spelrum, datorlaboratorium och ett omfattande studentmöteutrymme.

Independence Campus: Our Independence Campus ligger i Independence, Missouri och är hem till Gracelands School of Nursing and Community of Christ Seminary. Gracelands onlineprogram drivs av IC, som öppnades 1969. Den studentvänliga, 55 000 kvadratmeter stora anläggningen är utrustad med banbrytande inlärningsverktyg och resurser inklusive ett omfattande trådlöst nätverk, sjuksköterskkunskapslaboratorium utrustat med kameror för att spela in och uppspelningsdemonstrationer och ett prisbelönt sjuksköterskebibliotek. IC erbjuder också lärarutbildning och affärsprogram.

Onlineprogram: Graceland har varit en pionjär inom distansutbildning med decennier av erfarenhet som ger exceptionell utbildning i studenternas hem. År 2000 flyttade Graceland till en rent online leveransmetod för flera program: en Master of Science in Nursing, en RN to BSN, en RN till MSN 'bridge', en Bachelor of Arts in Health Care Management och en Doctor of Nursing Practice.

Professor lecturing at the front of a class

Vision, uppdrag, värderingar

Graceland University utbildar studenter för avancerad studie, för produktiva karriärer och för rika liv. Studentorganisationen är en riktad men ändå den mångfaldiga gruppen som inkluderar personer i olika åldrar, bakgrunder och nationellt ursprung som delar ett engagemang för lärande. Läroplanen, som är fast förankrad i den liberala konstenstraditionen och förbättras av karriärorienterade praktiska erfarenheter, bekräftar olika inlärningsstilar och förbereder eleverna att bli kompetenta yrkesverksamma. Dess högt kvalificerade fakultet utmärker sig i undervisning och engagerar sig i vetenskapliga, kreativa och professionella aktiviteter. Tillsammans med administrationen och personalen bryr de sig djupt om studenter.

Graceland erbjuder en lärandemiljö för bostäder såväl som för icke-bostadsstudenter som vårdar personlig tillväxt. Det utmanande akademiska programmet betonar glädjen i livslångt lärande, strikt intellektuell disciplin och förhållandet mellan både till ett tillfredsställande yrkes- och personligt liv. Dess storlek främjar genuint oro för individen samtidigt som det ger gemenskap och en känsla av tillhörighet. För bostadsstudenten ger dess rika samkursplan av intressegrupper, friidrott, studentregering, bostadsliv och fritidsaktiviteter möjlighet att utveckla interpersonella färdigheter, relationer, kreativitet och ledarskap.

Baserat på de kristna värderingarna om mänsklig värdighet, ömsesidig respekt och socialt ansvar välkomnar Graceland personer i alla trosuppfattningar. Den stöder aktivt råden från dess sponsorande valör, Kristi gemenskap, för att ”söka lärande även genom studier och även genom tro” och erbjuder verkligen ett konkret uttryck för kyrkans åtagande att öppna och fritt sträva efter kunskap genom högre utbildning.

Graceland främjar möjligheter, rättvisa och världsfred genom praktisk och visionär handling.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Syn

Graceland University kommer att bli en erkänd utbildningsledare, inspirera och stärka personer för transformationsservice och ledarskap.

Uppdrag

Graceland skapar lärande samhällen där elever utvecklar sin potential för meningsfulla och produktiva liv.

värden

Graceland värderar lärande, helhet och samhälle. Graceland uppmuntrar utvecklingen av dessa värden för att berika livet och förbättra världen.

Inlärning

Vi tror på den livslånga processen för den öppna och fria strävan efter sanning.

Helhet

Vi tror att utvecklingen av de intellektuella, fysiska, sociala och andliga dimensionerna för alla personer är nödvändig för hälsosamma och uppfyllande liv.

gemenskap

Vi uppskattar och välkomnar mångfalden och tror som en institution sponsrad av Kristi gemenskapen på det inneboende värdet av alla personer uttryckta genom förhållanden som bygger på grunden av ovillkorlig kärlek och acceptans.

Platser

Independence

Address
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Missouri, Amerikas förenta stater

Lamoni

Address
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Iowa, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium