Läs den officiella beskrivningen

UNIVERSITET SNAPSHOT

Campus

Välkommen till Grand Canyon University (GCU), Arizona främsta privata Christian University. För mer än 65 år, har vår Phoenix campus varit inkörsporten till framgång för otaliga forskare och industriledare. Vårt engagemang för vår kristna världsuppfattning genomförs på ett kärleksfullt sätt som ger större enhet över hela universitetet, och våra grunddokument hjälper till att formulera dessa övertygelser och vem vi är som samhälle. Med tunnland av natursköna grunder och enastående faciliteter, bjuder vi nästa generation av studenter och yrkesverksamma att njuta hela universitetet erfarenhet.

University tillväxt

GCU växer snabbt med planer för fortsatt expansion. Sedan 2009 har vi investerat miljontals till universitetet för att förbättra kvaliteten på akademiska erbjudanden och student upplevelser. Infrastrukturen omfattar nya klassrum, laboratorier, bibliotek, studentstödcentra, uppehållstillstånd hallar och rekreationsanläggningar. På hösten 2016 välkomnade vi ett rekordantal studenter till vår Phoenix campus och vi planerar att expandera vår studentpopulation och campusanläggningar framåt.

Vårt universitet fortsätter också att tillgodose våra växande online och kväll elev samhällen. Vi har tiotusentals online-studerande klass från hela världen. I sin tur, är vi ständigt förfina våra digitala plattformar för att leverera GCU enastående campus erfarenhet virtuella miljöer. Vi bygger också ytterligare campus platser för att hjälpa heltid och kvälls studenter delta i klassen närmare hem.

"Ny" infunderas i hela GCU: s växande campus. På hösten 2016 slutade vi byggandet på en modern byggnadsteknik på 173.447 kvadratmeter, konstruerad för att rymma vårt växande antal studenter som studerar i STEM-majors. Vi öppnade också tre nya lägenhetsbyggnader på campus för upperclassmen. Som ett led i vårt initiativ att lägga till 10 nya idrottsanläggningar till campus under de närmaste två åren presenterade vi den helt nya GCU-stadion på 6000 platser hösten 2016, hem till våra NCAA Division I-fotbollslag.

GCU har också expanderat utanför campus med nya egenskaper. GCU Hotel ligger nära campus och erbjuder prisvärda rumspriser och renoverade boende - det perfekta stället för familjer att bo när de besöker sin student. Canyon 49 Grill, som ligger i hotellet, erbjuder en perfekt lokal hangout, med utsökt mat, familjevänlig atmosfär och massor av Lope anda och gästfrihet. Utforska GCU Hotel genom att besöka gcuhotel.com; Klicka på Matlagning för att bläddra i Canyon 49 Grills menyer. Grand Canyon Beverage Company, som också ligger i hotellet och på campus, erbjuder gourmetdrycker, inklusive kaffe, te och specialdrycker.

Student Experience på GCU

På GCU hittar du allt du behöver för att njuta en hel college erfarenhet, från NCAA Division I friidrott som passar stil uppehållkorridorer, populära matställen, roliga evenemang och klubbar och organisationer. Traditionell, på nätet och kvälls studenter värderas lika medlemmar av vårt samhälle och få tillgång till GCU resurser och evenemang campus.

GCU: s uppdrag och vision

Vision

GCU är ett främsta kristna universitet, som utbildar studenter att leda och tjäna.

Mission

Grand Canyon University förbereder eleverna att bli globala medborgare, kritiska tänkare, effektiva kommunikatörer och ansvariga ledare genom att tillhandahålla en akademiskt utmanande, värderingsbaserad studieplan från det kristna arvet.Christian Worldview: Kandidater från GCU kommer att kunna uttrycka aspekter av den kristna världsuppfattningen, som påverkar mänskligt värde och värdighet, etiskt beslutsfattande, akademiska discipliner och kallelse.

"Ty det finns en Gud, och det finns en medlare mellan Gud och män, mannen Kristus Jesus." (1 Timoteus 2: 5)

Globala medborgare: Globala medborgare lär sig med empati, undviker etnocentris och omfamnar verkligheten att människor är olika. De uppskattar en rad perspektiv på historia, religion, värdesystem och många andra aspekter av livet. Global medborgarskap innebär att vi genom att förstå andra lär oss att förstå oss själva.

"Den samma Herren är allmännens Herre och välsignar alla som kallar på honom." (Romarbrevet 10: 12b)

Effektiva kommunikatörer: Effektiva kommunikatörer utmärker sig i språkkunnighet, förstår hur det skriftliga ordet påverkar andra intellektuellt och emotionellt och utmanas att anställa nya mötesplatser och kommunikationssätt.

"Må min muns ord och meditationen i mitt hjärta vara glädjande för dig, Herre." (Psalm 19:14)

Ansvariga ledare: Ansvariga ledare är grundade i världens verklighet, accepterar konsekvenserna av valet och strävar mot osjälviskt för att hjälpa andra att möta sin högsta potential genom tjänarnas ledning.

"Istället, den som vill bli stor bland er måste vara din tjänare." (Matteus 20:26)

Kritiska tänkare: Kritiska tänkare arbetar för att behärska klarhet och logik i tanken. De ställer frågor och ökar kunskap för att undvika blind acceptans av idéer, söker efter lösningar snarare än att bo på problem.

"Gör ditt bästa för att presentera dig för Gud som en godkänd, en arbetare som inte behöver skämmas och som korrekt hanterar sanningens ord." (2 Timoteus 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Grand Canyon University

Grand Canyon Universitys utbildningsutbildning i utbildningsadministration skapades för dem som är intresserade av att driva en huvudansvarig licens och arbetar i utbildn ... [+]

Avancerat program för huvudlicens

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Tjäna din mästare i utbildningsadministrationen

Grand Canyon Universitys utbildningsutbildning i utbildningsadministration skapades för dem som är intresserade av att driva en huvudansvarig licens och arbetar i utbildningsadministration i pre-K genom 12-inställningen. Erbjuder via College of Education hjälper dessa mästare i utbildningsexamen dig att lära sig professionella och etiska metoder som ses genom linsen av en kristen världsuppfattning.

I masterexamen i utbildningsadministrationens onlineprogram deltar du i praktik tillsammans med praktik- och fältupplevelser. Dessa möjligheter ger dig praktisk tillämpning av programmets lärandemål och kompetenser. Det är genom denna praktiska tillämpning att du blir väl förberedd att bedriva utbildningsadministration efter examen. Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) och Educational Leadership Constituent Council (ELCC) standarder utgör grunden för detta regionalt ackrediterade och Arizona-godkända studieprogram.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University : s program för master i utbildning i specialundervisning (ITL) är utformad för utbildningspersonal med en passion för att arbeta med K-12 barn so ... [+]

Grand Canyon University : s program för master i utbildning i specialundervisning (ITL) är utformad för utbildningspersonal med en passion för att arbeta med K-12 barn som har mild till måttlig funktionshinder; Kandidater från detta program kan söka inledande undervisningslicens.

Kurser underlättas av experter på området som införlivar sin kunskap och erfarenhet inom områdena lärande, känslomässig, beteendemässig, fysisk och kognitiv funktionsnedsättning och försämringar i läroplanen. Detta program är formulerat så att studenterna är beredda att påverka särskilda behovspopulationer och genomföra individuella inlärningsplaner anpassade till olika inlärningsbehov.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Förbättra och uppdatera din kunskap i att leda i grundskolans och klassrumsskolan med den regionalt ackrediterade magisterexamen i grundskolan. Detta elementära utbildnin ... [+]

Initialt program - leder inte till inledande lärarlicens

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Förfina dina undervisningsförmåga för klassrum i första klassens åttonde klass

Förbättra och uppdatera din kunskap i att leda i grundskolans och klassrumsskolan med den regionalt ackrediterade magisterexamen i grundskolan. Detta elementära utbildningsprogram, som erbjuds av Grand Canyon University's College of Education, är utformat för licensierade lärare som hjälper dem att fördjupa undervisningsmetoder och utöka sin förståelse för avancerat innehåll. Den rigorösa läroplanen arbetar för att utveckla dig till en informerad lärare som är redo att möta de olika kraven på både traditionella och icke-traditionella skolinställningar.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
21 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Personer med en lust att undervisa och en kandidatexamen utanför utbildningen kan få kunskaper och kunskaper för att leda elementära klassrum. Med en läroplan godkänd av ... [+]

Inledande program - leder till inledande lärarlicens

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Tjäna din undervisningslicensur för första och åttonde grader

Personer med en lust att undervisa och en kandidatexamen utanför utbildningen kan få kunskaper och kunskaper för att leda elementära klassrum. Med en läroplan godkänd av Arizona State Board of Education förbereder vår Master of Education (MEd) i grundskolan dig för att uppnå din första lärarlicens. Erbjuds online av College of Education, erbjuder dessa master i grundutbildningsprogrammet utbildning och applikation som hjälper dig att engagera och hantera ungdomar i 21-talets lärande samhällen.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
30 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon Universitys mästare i utbildning i utbildningsledarskap, som erbjuds genom College of Education, ger dig de verktyg du behöver för att avancera i din karriär ... [+]

Avancerat program för fortsatt yrkesutbildning

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Förbered dig på att bli en utbildningsledare

Grand Canyon Universitys mästare i utbildning i utbildningsledarskap, som erbjuds genom College of Education, ger dig de verktyg du behöver för att avancera i din karriär inom pedagogiskt ledarskap. Dessutom hjälper dessa online-mästare i utbildningsexamen dig att förstå och förbereda dig för att använda professionell och etisk praxis genom linsen av en kristen världsuppfattning.

Om du är intresserad av att ansöka om dessa mästare i ett utbildningsprogram, måste du tillhandahålla dokumentation för verifierad lärarupplevelse, även om det här programmet inte leder till lärare eller huvudlicens. Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) och ELCC-standarden (Educational Leadership Constituent Council) utgör grunden för detta regionalt ackrediterade och Arizona-godkända program.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Förbättra din förståelse av ungdomar från födsel till åtta år gammal i Master of Education (MEd) i Early Childhood Education program. ... [+]

Initialt program - leder inte till inledande lärarlicens

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Förbereda spädbarn till förskolor för akademisk framgång

Förbättra din förståelse av ungdomar från födsel till åtta år gammal i Master of Education (MEd) i Early Childhood Education program. Utbudet av GCU: s utbildningsskola ger denna MEd i Early Childhood Education-programmet en djupgående granskning av läskunnighet, barns vägledning och tillväxt. Lär dig begreppen för att förbättra din undervisning och inlärning i 21st century daycares, förskolor och grundskolor.

På detta examensnivåprogram utövar du dina kritiska tänkande färdigheter för att undersöka barnutveckling och tidiga ingrepp för födsel till tredje graders. Genom att genomföra en rigorös läroplan under ledning av expertfakulteten strävar vi efter att förfina dina instruktionsmetoder med hjälp av evidensbaserad forskning och tillämpade strategier. Fältupplevelsemöjligheter i hela din utbildningsutbildning i vårdutbildningsprogrammet avslöjar dig för att arbeta med olika åldersgrupper och ungdomar med olika utvecklingsstadier och intellekt.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Utveckla lärarresan för ungdomar från födsel till åtta år gammal i utbildningsutbildningen (MEd) i Early Childhood Education program. ... [+]

Inledande program - leder till inledande lärarlicens

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Förbereda spädbarn till förskolor för akademisk framgång

Utveckla lärarresan för ungdomar från födsel till åtta år gammal i utbildningsutbildningen (MEd) i Early Childhood Education program. Tillhandahålls av Grand Canyon University (GCU) College of Education, ger dessa mästare i tidigt barndomsutbildning ett brett pedagogiskt fokus. Forskning barn utveckling och tidiga insatser för barn från födsel till pre-K, och behärska den kunskap som behövs för din K-3 undervisning licens.

Denna masterexamen i tidig barndomsutbildning är idealisk för karriärväxlare och andra individer passionerade om utbildningsområdet. Lär dig begrepp för att presentera dig för undervisning och lärande i det 21: a århundradet. På GCU finns många möjligheter att tillämpa ditt lärande. Fältupplevelse och studentundervisningskomponenter i hela ditt program utsätter dig för olika åldersgrupper och arbetar med ungdomar i olika utvecklingsstater och intellekt.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Specialisera sig i unga barns unika behov med olika inlärningsförmåga genom att tjäna utbildningsutbildningen i tidig barndomsutbildning och specialpedagogik. ... [+]

Inledande program - leder till inledande lärarlicens

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Tjäna din specialpedagogik

Specialisera sig i unga barns unika behov med olika inlärningsförmåga genom att tjäna utbildningsutbildningen i tidig barndomsutbildning och specialpedagogik. Utformad för blivande lärare med kandidatexamen i ett icke-utbildningsområde leder detta program till initial lärarlicens.

Hjälp att möta den ökade efterfrågan på kvalificerade och certifierade yrkesverksamma specialister inom den tidiga barndomen. Denna mästare i specialskolans utbildningsprogram för ungdomsskolan ger studenterna praktisk träning i pedagogik och metoder samt en fördjupad studie av barns psykiska, emotionella och utvecklingsbehov.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Bli expertpedagog, förespråkare och ledare med utbildningsutbildningen i högskoleutbildning och tidig barndoms specialutbildning på Grand Canyon University (GCU). Med det ... [+]

Initialt program - leder inte till inledande lärarlicens

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Lead Special Education for Exceptional Young Children

Bli expertpedagog, förespråkare och ledare med utbildningsutbildningen i högskoleutbildning och tidig barndoms specialutbildning på Grand Canyon University (GCU). Med det här programmet kan du hjälpa varje elev att växa till sin fulla potential och samtidigt förespråka på skol- och distriktsnivå för barn med olika förmågor.

Steg in i den höga efterfrågan fältet för barns specialutbildning som examen i detta magisterexamen, utrustad med bästa praxispedagogik och metoder samt expertis i de psykosociala och familjära behoven hos exceptionella barn.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

... [+]

Översikt

Förbättra din karriär med en mästare i gymnasiet

Grand Canyon University (GCU) Master of Education i gymnasieskolan var utformad för att förbereda dig för att bli en licensierad gymnasielärare eller gymnasielärare. Erbjuds via College of Education, bereder detta regionalt ackrediterade och Arizona State Board of Education-godkända mästare i utbildningsprogrammet dig för anställning var som helst en licens krävs, inklusive offentliga och privata skolor.

Med inriktning mot tekniken och klassrumsdiversiteten lär du dig att kombinera sexte till och med 12: e klassens ämnen (engelska, samhällskunskap, historia och psykologi) med en mängd olika undervisningsmetoder och strategier för 21-talet för att förbättra studenternas resultat.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

... [+]

Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll

Grand Canyon universitetets kvällsprogram tillgodose kraven på yrkesverksamma som föredrar en personlig inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University : s program för Master of Education in Special Education (NITL) är ett första licensprogram som förbereder lärarkandidater för en karriär inom spe ... [+]

Grand Canyon University : s program för Master of Education in Special Education (NITL) är ett första licensprogram som förbereder lärarkandidater för en karriär inom specialundervisning med fokus på K-12 studenter med mild till måttlig funktionsnedsättning.

Programmet syftar till att hjälpa utbildningsstuderande att behärska kunskapen och odla färdigheter som behövs för att stödja utvecklingen av exceptionella barn och gymnasieelever. Utbildad högskolan erbjuder sina stränga läroplaner hur man anpassar undervisningsstrategier för att möta varje elevs Individualized Education Program (IEP), samtidigt som man bygger på styrkor som en lärare redan har. Detta program hjälper lärarkandidater att öka sin förtrogenhet med mild till måttlig funktionsnedsättning, samtidigt som man utvecklar kompetens inom bedömning, intervention och övergångsplanering. Detta program leder inte till undervisning licens.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University : s kandidatexamen i skolan Counseling (IL) examen förbereder individer med en kandidatexamen att bedriva en karriär som skolledare och söka certi ... [+]

Grand Canyon University : s kandidatexamen i skolan Counseling (IL) examen förbereder individer med en kandidatexamen att bedriva en karriär som skolledare och söka certifiering.

En magisterexamen tjänar som nästa steg för professionell utveckling i två effektiva fält-utbildning och rådgivning. Genom att genomföra denna examen kan skolrådgivare känna sig mer självsäker och bli kompetenta att hjälpa kämpande unga elever att övervinna hinder, medan de förbereder sig för nästa steg i sin pedagogiska resa och inser deras karriärdröm.

Kursens ämnen innefattar teorier och modeller av rådgivning, rådgivning, rådgivning för kulturellt diverse, organisation och administration av ett skolrådsprogram, grupprådgivning, livslängd och utveckling, rådgivning för college och karriär, forskningsmetoder och programutvärdering, utvecklingshinder och samtida problem i skolrådgivning.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

Grand Canyon University

Master of Arts i Autism Spectrum Disorders (ASD), som erbjuds av Grand Canyon University's College of Education, ger en intensiv analys av hjärnbaserad inlärning och komp ... [+]

Avancerat program för fortsatt yrkesutbildning

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Fokus på autismspektrumstörningar (ASD)

Med förekomsten av autismspektrumstörningar fortsätter att stiga, är det nödvändigt att anta en fördjupad kunskap om neurologisk utveckling och tillämpad beteendeanalys. Master of Arts i Autism Spectrum Disorders (ASD), som erbjuds av Grand Canyon University's College of Education, ger en intensiv analys av hjärnbaserad inlärning och kompetensförbättring. Genom en kombination av applikation, teori och forskning förbereder sig licensierade specialpedagoger för att möta kraven på undervisning och masterteknik som förbättrar ASD-studenternas resultat.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Kandidatprogrammet i historia med en inriktning på utbildningen förbereder eleverna att lära sig grundutbildningskurser för både campus och online-modaliteter vid tvåårig ... [+]

Den Master of Arts i historia med en utmaning i utbildningen Examen förbereder eleverna att lära sig grundutbildningskurser för både campus och online-modaliteter vid tvååriga eller fyraåriga institutioner.

Utbudet av Grand Canyon University College of Humanities och samhällsvetenskap balanserar detta masters i historia programmet historia innehåll med pedagogik för att ge en väg för att få avancerad utbildning inom historia och utbildning. Eleverna kommer att identifiera klassrummeteknik och olika aspekter av ljudpedagogisk praxis på universitetsnivå. Att visa förståelse för viktiga historiska händelser, teman, berättelser, argument och tolkningar kommer ytterligare att förbereda studenterna att prestera för att undervisa ämnet. Denna Master of Arts i historia med en inriktning på utbildningen utbildningsprogram är ett utmärkt tillfälle för de passionerade om undervisning med ett starkt intresse för och nyfikenhet för historien också. Eleverna ska analysera viktiga fakta och betydelse av historiska händelser, utvärdera kulturutvecklingen och observera olika politiska, ekonomiska eller militära historier från hela världen.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University s Master of Arts i kommunikation med en utbildningsnivå i utbildningsprogrammet ger studenter som har en passion för kommunikation med möjlighet a ... [+]

Grand Canyon University Master of Arts i kommunikation med en utmaning i utbildningen Examen ger studenter som har en passion för kommunikation med möjlighet att bedriva en karriär i undervisningen.

Dessa mästare i kommunikationsprogram, som erbjuds av Humanistiska och sociala högskolan, förbereder studenterna att lära sig grundutbildningskurser på en tvåårig eller fyraårig institution med specialisering inom både traditionell campus och online-modaliteter. Studenterna kommer att engagera sig i en balans mellan kommunikationsinnehåll och pedagogik med målet att få kompetens för att förstå, demonstrera och effektivt undervisa alla aspekter av kommunikation. Detta postkursliga kommunikationslärarprogram bildar studenter till kritiska tänkare som undersöker rollen och påverkan av kommunikation på kultur och samhälle. Olika typer av kommunikation som tas upp är interpersonella och relationella, strategiska, interkulturella och mediekommunikation.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Kandidatexamen i kristen ledarskap är ett unikt tvärvetenskapligt program utformat för dem som vill leda sig som kristna över en mängd olika kyrkor, ministerier och andra ... [+]

Kandidatexamen i kristen ledarskap är ett unikt tvärvetenskapligt program utformat för dem som vill leda sig som kristna över en mängd olika kyrkor, ministerier och andra inställningar.

Detta kristna ledarskapsutbud erbjuds av Grand Canyon Teologiska Seminariet, utrustar dig akademiskt, andligt och professionellt för att navigera utmaningarna från 21-talets ledarskap. Förbättra dina administrativa färdigheter och kunskaper. Förvandla din kyrka eller lokalsamhälle genom att utveckla effektivitet som företags- eller samhällsledare. Steg in i Grand Canyon teologiska seminariet och lär dig de kristna ledarskapsutvecklingsrutiner som krävs för att styra andra med visdom i kyrkan och samhällssammanhang.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Kandidatexamen i kristen ministerium levererar den bästa teologiska träningen till individer som svarar Guds kall för att tjäna kyrkan. ... [+]

Kandidatexamen i kristen ministerium levererar den bästa teologiska träningen till individer som svarar Guds kall för att tjäna kyrkan. Gå in i Grand Canyon teologiska seminariet och ta emot den intellektuella, andliga och professionella förberedelsen som behövs för ett fruktbart och omvandlande evangeliumsdepartement. Grand Canyon teologiska seminariet har utformat ett avancerat studieprogram som är rotat i bibliska stiftelser, för ministrar och biträdande pastorer som tjänstgör på heltids-, deltids-, bi-yrkes- eller undervisningsbasis. Graver djupt in i Guds ord som du växer i kunskap om läran och bästa praxis för ett effektivt och transformativt ministerium.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Lär dig att bygga och genomföra läroplaner på klassrummet, skolan, distriktet och statsnivå med Master of Arts i läroplan och lärarutbildning. ... [+]

Avancerat program för fortsatt yrkesutbildning

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Tjäna din Master of Arts i läroplan och instruktioner

Lär dig att bygga och genomföra läroplaner på klassrummet, skolan, distriktet och statsnivå med Master of Arts i läroplan och lärarutbildning. Licensierade K-12-utbildare kan få färdigheter att bli instruktionsledare genom en kombination av kurser, forskning och klassrumsfältupplevelser. Erbjuds av Grand Canyon University's College of Education, understryks detta program en forskare-praktikant tillvägagångssätt för läroplanen utveckling, undervisning och bedömning.

I mästarna i läroplan och instruktionsprogram utvecklar du dina förmågor i akademisk planering och differentierad undervisning med aktuella teorier, mönster och forskningsbaserade data. Möjligheter för observation och praktisk tillämpning i verkliga klassrum ger erfarenheten att stödja din professionella utveckling till en instruktions coach, ledare och enastående pedagog.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Online Master of Arts i Reading med en inriktning i grundskolan, som erbjuds av College of Education, stämmer överens med International Literacy Association standarder fö ... [+]

Avancerat program för fortsatt yrkesutbildning

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Tjäna din Master of Arts i Reading Online

Statliga och federala utbildningsstandarder har ökat behovet av kvalificerade lärare som kan förbättra läskvalitet för betyg K-8. Online Master of Arts i Reading med en inriktning i grundskolan, som erbjuds av College of Education, stämmer överens med International Literacy Association standarder för att förbereda specialister och interventionister för att möta de globala utmaningarna för läskunnighet. Den strikta läroplanen tjänar samhället genom att ge olika studenter rättvis tillgång till högkvalitativ utbildning med en grund för läskunnighet.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Förbered ungdomar med de färdigheter som krävs för college eller en framtida karriär. Grand Canyon University's Master of Arts i Reading med inriktning på gymnasiet, som ... [+]

Avancerat program för fortsatt yrkesutbildning

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Tjäna din Master of Arts i Reading Online

Förbered ungdomar med de färdigheter som krävs för college eller en framtida karriär. Grand Canyon University's Master of Arts i Reading med inriktning på gymnasiet, som erbjuds av College of Education, anpassar sig till International Literacy Association standarder och förbereder specialister för kraven på studentutveckling. Den rigorösa läroplanen tjänar skolor och distrikt genom att ge olika studenter rättvis tillgång till högkvalitativ utbildning med en grund för läskunnighet.

Genom observations- och praktikbaserade erfarenheter ger MA i läsning med inriktning på gymnasiet tillämpning av teori och pedagogiska bästa praxis för att förbättra läskunnigheten i samarbetsinställningar. Effektivt leverera läroplan, instruktion och bedömning med en stark grund i korrigerande lässtrategier. Den kartlägger en mängd olika utvärderingsverktyg, instruktionsmetoder och effektiva kommunikationstekniker för optimerad inlärning. Kandidater engagerar sig i avancerade studier på gymnasiet för att inspirera till skapandet av litteratursamhällen och stödjande kompetens inom innehållsområdena.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Kandidatexamen i stadsdepartementet är utformad för den kristna ledaren med ett hjärta för service bortom kyrkans väggar. Grand Canyon Teologiska Seminariums unika progra ... [+]

Kandidatexamen i stadsdepartementet är utformad för den kristna ledaren med ett hjärta för service bortom kyrkans väggar. Grand Canyon Teologiska Seminariums unika program förbereder pastorer, ministrar och ideella ledare för att föra kristusliknande service till snabba stadsmiljöer.

Lär dig att kontextualisera det kristna budskapet för det 21: a århundradet utan att äventyra evangeliets integritet. Detta program är en optimal upplevelse för dem som vill utöva uppdrag och tjänst till stadskyrkans motsvarigheter eller starta ett ideellt departement i en urbana miljö.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Om du är en aktuell lärare och tjänar din Master of Arts i undervisningen engelska till talare för andra språk (TESOL), kommer du att vara kvalificerad att undervisa enge ... [+]

Avancerat program för fortsatt yrkesutbildning

Erbjuds av: Utbildningsskolan

Översikt

Tjäna dina mästare i TESOL

Om du är en aktuell lärare och tjänar din Master of Arts i undervisningen engelska till talare för andra språk (TESOL), kommer du att vara kvalificerad att undervisa engelska till studenter från andra länder och kulturer. Du kan också gå vidare till utbildnings- och TESOL-ledarskapspositioner som skolgångar från 21: a århundradet blir mer kulturellt olika. Sysselsättningen i engelskspråkig läskunnighet förväntas öka under det närmaste decenniet.

I denna MA i TESOL-examen får du olika möjligheter att tillämpa koncept, teorier och forskning, särskilt i en TESOL-praktik som guidar dig genom observations- och praktikbaserade erfarenheter. Detta praktikum kräver att du har tillgång till ett PK-12 skolklassrum med ESL-studenter för att slutföra din praktikumkurs och programuppdrag. Den regionalt ackrediterade online-MA i TESOL online, som erbjuds genom Grand Canyon University's College of Education, är anpassad till Interstate Teacher Assessment and Support Consortium och Standards of Recognition av inledande TESOL-program i PK-12 ESL-lärarutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Överför effektiviteten av ditt ämbete till ungdomar, barn, familjer och församlingar med Master of Arts i ungdoms- och familjedepartementet. ... [+]

Överför effektiviteten av ditt ämbete till ungdomar, barn, familjer och församlingar med Master of Arts i ungdoms- och familjedepartementet. Grand Canyon Teologiska Seminariet ger detta ungdomsministrarprogram för ministrar, biträdande pastorer, familjen ministrar eller pararkyrksledare som har passion för lärjungskap i alla skeden av mänsklig utveckling.

Steg in i vårt andliga samhälle och lär dig att bygga ett kraftfullt och omvandlande departement som förändrar livet. Tala med de specifika behoven hos ungdomar och familjer med ett departement som är centrerat på Jesu Kristi evangelium.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University's Master of Arts på engelska med ett utbildningsprogram i fokus förbereder eleverna att lära sig grundutbildningskurser på tvååriga eller fyraårig ... [+]

Grand Canyon University Master of Arts på engelska med en utmaning i utbildningen Examen förbereder eleverna att lära sig grundutbildningskurser på tvååriga eller fyraåriga högskolor för både campus och online-modaliteter.

Detta erbjuds av högskolan för humaniora och samhällsvetenskap, vilket är ett utmärkt tillfälle för dem som har en passion för skrivning och litteratur och strävar efter att dela sin passion med eleverna genom undervisning. Studenterna kommer att få avancerad utbildning på engelska för att göra skillnad i grundutbildningen. Kärnkompetenser inom detta program är pedagogik på universitetsnivå, undervisning i skrivande och litteratur, övning av professionellt skrivande och teori om skrift och retorik. Med en liberal arts foundation kartlägger programmet programbaserade pedagogiska metoder, såsom strategisk och samordnad läroplanering, olika vuxeninlärningsteorier och införlivande av teknik i en distansutbildningsmiljö. Programmet fortsätter att utveckla eleverna till pedagogiska ledare som är skickliga att genomföra dessa metoder för att påverka elevernas resultat.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MSc

Grand Canyon University

Grand Canyon University: s civilingenjör i informationshanteringsprogrammet är utformat för att förbereda studenterna för ledande befattningar inom informationsteknik. ... [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Ta nästa steg i din IT-karriär Grand Canyon University: s civilingenjör i informationshanteringsprogrammet är utformat för att förbereda studenterna för ledande befattningar inom informationsteknik. Befälhavarna i informationshanteringsprogrammet består av en unik blandning av ledningskurser som ger dig den kunskap som krävs för att hantera informationstekniska funktioner inom ett brett spektrum av branscher.

Om du har erfarenhet eller bakgrund i informationsteknologi och vill ta nästa steg i din karriär, är detta MS i informationshanteringsprogrammet för dig. Befälhavarna i informationshanteringsexamen omfattar ett brett spektrum av ämnen inom verksamhetsområdena, såsom redovisning, ekonomi, organisationsbeteende och strategisk ledning samt tekniska ämnen, inklusive informationssäkerhet och riskhantering, innovation inom informationsteknik och datahantering, affärsprocessanalys och IT-projektledning. Du får möjlighet att syntetisera och öva vad du har lärt dig genom hela programmet genom att genomföra ett tillämpat IT-projekt. Ditt projekt kommer att fokusera på IT- och systemhanteringslösningar för att möta samtida affärsbehov med tonvikt på kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga som är tillämpliga i samtida IT-drivna affärsorganisationer.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University: s civilingenjör i informationshanteringsprogrammet är utformat för att förbereda studenterna för ledande befattningar inom informationsteknik. ... [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Ta nästa steg i din IT-karriär Grand Canyon University: s civilingenjör i informationshanteringsprogrammet är utformat för att förbereda studenterna för ledande befattningar inom informationsteknik. Befälhavarna i informationshanteringsprogrammet består av en unik blandning av ledningskurser som ger dig den kunskap som krävs för att hantera informationstekniska funktioner inom ett brett spektrum av branscher.

Om du har erfarenhet eller bakgrund i informationsteknologi och vill ta nästa steg i din karriär, är detta MS i informationshanteringsprogrammet för dig. Befälhavarna i informationshanteringsexamen omfattar ett brett spektrum av ämnen inom verksamhetsområdena, såsom redovisning, ekonomi, organisationsbeteende och strategisk ledning samt tekniska ämnen, inklusive informationssäkerhet och riskhantering, innovation inom informationsteknik och datahantering, affärsprocessanalys och IT-projektledning. Du får möjlighet att syntetisera och öva vad du har lärt dig genom hela programmet genom att genomföra ett tillämpat IT-projekt. Ditt projekt kommer att fokusera på IT- och systemhanteringslösningar för att möta samtida affärsbehov med tonvikt på kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga som är tillämpliga i samtida IT-drivna affärsorganisationer.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University : s kandidatexamen i kemi med inriktning på utbildningen ger en karriärväg i utbildning för dem som har en passion för kemi. ... [+]

Översikt

Specialisera sig inom kemi och utbildning

Grand Canyon University : s kandidatexamen i kemi med inriktning på utbildningen ger en karriärväg i utbildning för dem som har en passion för kemi. Förbered dig för att undervisa kurser i kemi vid en tvåårig eller fyraårig institution på både campus och online-modaliteter.

Kemiutbildningsens läroplan balanserar kemiinnehållet med pedagogiska metoder, så studenterna kan fördjupa sin förståelse för kemi begrepp, samt utvecklas till en effektiv pedagog. En unik aspekt av GCUs branschledda läroplan är integrationen av tro som återspeglar kärnvärdena för universitetets kristna världsutsikt. Frågor om etisk filosofi i förhållande till vetenskap, kemi och teknisk innovation uppstår i diskussioner i klassrummet. Att utforska dessa utmaningar och konflikter bidrar till att odla ledare på området som är beredda att göra skillnad med stark moralisk övertygelse.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
8 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Med en civilingenjörsexamen med inriktning på regering och politik från Grand Canyon University College of Humanities and Social Sciences kan du lära dig att tillämpa adm ... [+]

Erbjuds av: College of Humanities and Social Sciences

Översikt

Lösa offentliga utmaningar Med en civilingenjörsexamen med inriktning på regering och politik från Grand Canyon University College of Humanities and Social Sciences kan du lära dig att tillämpa administrativa färdigheter inom ledarskap, utveckling av mänskliga kapital, politik och styrning i regeringen, ideell och samhällsbyggnad arenor.

Du utmanas att identifiera och tillhandahålla lösningar för de unika problem som offentliga organisationer idag står inför. Relationerna mellan de federala, statliga och kommunala regeringsnivåerna undersöks, tillsammans med USAs federalisms historia och konkurrensen mellan nivåer och regeringsgrenar.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Erbjuds av Colangelo Business School, erbjuder detta omfattande MSA-examensprogram dig möjlighet att utveckla dina färdigheter i finansiell rapportering, beskattning och ... [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna en magisterexamen i redovisning (MSA) och förbered dig för din CPA Förbered dig för en avancerad karriär inom företagsekonomi eller offentlig redovisning med Grand Canyon University (GCU) Civilingenjör i redovisning. Erbjuds av Colangelo Business School, erbjuder detta omfattande MSA-examensprogram dig möjlighet att utveckla dina färdigheter i finansiell rapportering, beskattning och revision medan du förbereder dig för din enhetliga CPA-examen. Utformad för studenter med en kandidatexamen i redovisning erbjuder denna snabba väg till inlärning en robust grund som uppmuntrar juridisk och etisk praxis för revisorer och chefer som är bundna till Sarbanes-Oxley-lagen (SOX).... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Stöd din resa till företagsledning med avancerade färdigheter i drift och funktionell hantering. Grand Canyon University Master of Business Administration (MBA) och Maste ... [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Förbättra din verksamhet med en MBA och MS i ledarskap Stöd din resa till företagsledning med avancerade färdigheter i drift och funktionell hantering. Grand Canyon University Master of Business Administration (MBA) och Master of Science i ledarskap (MSL) dual degree program ger dig möjlighet att blanda principer för ekonomi, ekonomi och marknadsföring med värdena tjänare ledarskap. Erbjuds av Colangelo Business School, är detta program en perfekt passform för yrkesverksamma.

Curricula i denna MBA / MS i ledarskap online-programmet omfattar en mängd kurser som är relevanta för modern verksamhet. Kurser följer en logisk progression: Du är utsatt för grunden för studier på forskarnivå innan du påbörjar ditt stora fokusområde. I små, akademiskt stimulerande lärmiljöer diskuterar politiska styrkor och inflytande utöver verksamhetshantering med expertfakultet och affärsutövare.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Hälsoinformatik är en snabbt växande disciplin som erbjuder nya gränser som kräver innovativt ledarskap. Emerging Technology ger en förståelse för värdet av hälsoinformat ... [+]

Handla om

Hälsoinformatik är en snabbt växande disciplin som erbjuder nya gränser som kräver innovativt ledarskap. Emerging Technology ger en förståelse för värdet av hälsoinformatik och hur det kan minska kostnaderna för hälso- och sjukvården, öka tillgången och patientsäkerheten och förbättra kvaliteten på vården. Mästarna i hälsoinformatik från College of Nursing and Health Care Professions vid Grand Canyon University kan hjälpa dig att använda informationsteknik, både hårdvara och programvara, för bättre beslutsfattande och bättre patientresultat.

Kandidater är berättigade att ta certifierad examen Certified Professional i Health Informatics (CPHI ™) genom American Health Information Management Association (AHIMA). Kurser som förbereder eleverna för certifieringsexamen fokuserar på:... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
8 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive vår huvudsakliga campus. ... [+]

Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive vår huvudsakliga campus.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
8 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University s master of science i pedagogisk teknik program är utformad för att praktisera lärare som har intresse av att bli en teknik specialist eller träna ... [+]

Avancerat program för fortsatt yrkesutbildning

Erbjuds av: Utbildningsskolan

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University s kandidatexamen i Cyber ​​Security grad programmet erbjuder möjlighet för elever i teknik och säkerhetsbaserade områden att flytta in i en specia ... [+]

Erbjuds av: College of Science, Engineering,

Översikt

Säkra, skydda och hantera en virtuell miljö Grand Canyon University : s kandidatexamen i cyber säkerhet gradprogram erbjuder möjlighet för elever i teknik och säkerhetsbaserade områden att flytta in i en specialiserad karriär inom cybersäkerhet. Som ett av de få cyber-säkerhetsprogrammen i landet tränar GCUs mastersprogram studenterna att använda nuvarande, öppen källkod och avancerade tekniker inom digital forensics, penetrationstestning, sårbarhetsbedömning och utnyttjandeknik - tillsammans med annan programvara och applikationer - för att skydda en organisations system, data, processer och människor.

Eleverna fokuserar på olika områden av cybersäkerhet, samtidigt som de får verktygen att förstå och skydda mot fienden i cyberkrig och cyberförsvar. Dessa områden innefattar att utforska politik, cyberlaw, nationella och internationella konsekvenser och etiska överväganden.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Berika dina företagande innovationer och ekologiskt utveckla din verksamhet med Master of Science i Organizational Ledarskap och graden entreprenörskap. ... [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Fördjupa dina kunskaper med MS i organisatorisk ledarskap

Berika dina företagande innovationer och ekologiskt utveckla din verksamhet med Master of Science i Organizational Ledarskap och graden entreprenörskap. Ges av Colangelo College of Business, lära sig strategier som driver tillväxt och öka intäkterna. Dessa mästare i organisatorisk ledarskapsprogram är inriktade på marknadsföring och försäljning tillvägagångssätt för att hjälpa din produkt eller företag att växa.

I dessa mästare i entreprenörskapsprogrammet kan du lära dig att anta de färdigheter som krävs för att utveckla, bygga och underhålla en framgångsrik affärsmodell för den 21: e århundradetekonomin. Genom en rigorös läroplan, lär du dig de beteenden som stärker marknadsföring och försäljning av en produkt eller tjänst, med hjälp av forskningsbaserad studie. Diskussionerna leds av expert fakultet att du kan få en fördjupad förståelse för begrepp som kundutveckling, analys och webbaserade marknadsföringsstrategier.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i Addiction Counseling. Eftersom samhället förstår mer om missbruk söker fler människor behandling och fler drogbrottare skickas till behandlingsprogram ... [+]

Master of Science i Addiction Counseling. Eftersom samhället förstår mer om missbruk söker fler människor behandling och fler drogbrottare skickas till behandlingsprogram snarare än fängelse.

Som ett resultat förväntas efterfrågan på missbrukare bli allt snabbare än efterfrågan på de flesta andra yrken fram till 2018. Detta examensprogram på nästa nivå är utformat för att tillgodose behoven hos elever som vill bedriva en karriär som yrkesberoende för yrkesutövare. Programmet förbereder eleverna att behandla drogmissbruk och beroenden. Kurser ger en omfattande undersökning av rådgivningsteorier, grupprådgivning, sociala och kulturella problem, psykofarmakologi, familjefrågor och mycket mer. Dessutom ger en handledd praktikplats 150 kontakt timmar möjlighet för studenten att utveckla sin rådgivningsförmåga. I många stater krävs en magisterexamen för högsta nivå av licensiering eller certifiering. Kandidater från detta program är beredda att uppfylla de akademiska kraven för licensure i Arizona som både en Licensed Associate Substance Abuse Counselor (LASAC) och en Licensed Independent Substance Abuse Counselor (LISAC). Dessutom kommer kandidatexamen från de flesta andra stater att vara akademiskt beredda att börja processen med att söka certifiering och licensyror i deras hemland. Licens och certifieringskrav kan variera från stat till stat. Det är elevens ansvar att kontrollera kraven i sin stat.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i brottmålsdomstolen med en juridisk studie betonas för studenter som vill utvidga sin förståelse av lag, social ordning och rättvisa. ... [+]

Master of Science i brottmålsdomstolen med en juridisk studie betonas för studenter som vill utvidga sin förståelse av lag, social ordning och rättvisa. Programmet förbereder också eleverna för arbete i juridiska fonder där det genomförs fördjupad forskning om juridiska och sociala frågor.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Kandidatexamen i brottmål med inriktning mot lagförvaltning är utformad för studenter som vill utvidga sin förståelse av lag, social ordning och rättvisa. ... [+]

Kandidatexamen i brottmål med inriktning mot lagförvaltning är utformad för studenter som vill utvidga sin förståelse av lag, social ordning och rättvisa. Detta program är särskilt lämpat för brottsbekämpningspersonal som önskar förfara på deras område, samt korrigeringar, prövning och paroleofficerare. advokater och andra beslutsfattare som tar upp frågor om allmän ordning, social forskning och rättvisa inom offentlig sfär.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

GCUs transformativa kristna rådgivningsprogram skapar en möjlighet att integrera kristna principer inom en professionell rådgivningspraxis. Master of Science i kristen rå ... [+]

GCUs transformativa kristna rådgivningsprogram skapar en möjlighet att integrera kristna principer inom en professionell rådgivningspraxis.

Master of Science i kristen rådgivning förbereder kandidater för att betjäna kunder som söker rådgivningstjänster med kristna troselement integrerade. Programmet erbjuder en stark grund i biblisk kunskap och teologisk visdom, som kan tillämpas i en klientdriven rådgivningsinställning. Detta inkluderar en undersökning av andlig hälsa, tillväxt och karaktärsutveckling för rådgivaren i liv och praktik.

Eleverna utvecklar en djup förståelse för evangeliet för att diskutera relevanta frågor ur kristen perspektiv. Programmet uppfyller de akademiska kraven som fastställts av styrelsen för certifierade rådgivare. Eleverna får en omfattande utbildning för att uppnå nationell certifiering och licensur i Arizona som rådgivare. Graduates från andra stater kan ha den akademiska förberedelsen för att börja processen med att söka certifiering och licensyror i sina respektive stater. En masterexamen i rådgivning behövs för att bli licensierad som rådgivare i 48 stater, inklusive Arizona. Men ytterligare krav kan variera från stat till stat. Graduates of this degree program kommer att vara beredda att behandla individer som lider av sociala, psykiska och känslomässiga funktionshinder. Eleverna kan fokusera sin rådgivning karriär på en rad olika sjukdomar som beteende, mental hälsa, missbruk och äktenskap och familj.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University transformativa vetenskapsmästare i kristen rådgivning om substansanvändning och beroendeframkallande störningar hjälper dig att integrera kristna ... [+]

När du har blivit uppmanad att dela Guds ord medan du betjänar individer som kämpar med narkotikamissbruk, är en stark pedagogisk grund i kristna principer, psykologisteori och rådgivningspraxis avgörande.

Grand Canyon University transformativa vetenskapsmästare i kristen rådgivning om substansanvändning och beroendeframkallande störningar hjälper dig att integrera kristna värden i professionell rådgivningspraxis som är tillämplig på beroendeframkallande sjukdomar.

Detta ämne för missbruk counseling erbjuds av College of Humanities and Social Sciences, och innehåller kurser som låter dig fokusera på missbruk rådgivning och förbereder dig för en karriär som licensierad missbruk counselor. Förutom biblisk visdom utforskar du psykologiska teorier relaterade till missbruk, aktuell bedömning och behandlingsmetoder och konsekvenskulturen, familjen och andra sociologiska inflytanden har på missbrukaren. Du är försedd med omfattande träning och akademisk förberedelse för att uppnå nationell certifiering och licensure i Arizona som en beroendeberättigare.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University s master of science i ledarskapsprogram ger eleverna färdigheter att utveckla professionellt och få självförtroende i sina egna ledarstilar. ... [+]

Grand Canyon University s master of science i ledarskapsprogram ger eleverna färdigheter att utveckla professionellt och få självförtroende i sina egna ledarstilar. Eleverna lär sig att integrera en konceptuell grund för en verkställande ledarroll som betonar den omedelbara tillämpningen av etiska och praktiska ledarskapsförmåga samt förmågan att skapa, kommunicera och påverka beslut genom att använda kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga som grundas i teorin och forskning. Programmet betonar att upprätta och upprätthålla relationer baserade på intrapersonella och interpersonella kommunikationsförmåga för att leda olika och globala organisationer.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i organisatorisk ledarskap och entreprenörskap är utformat för att ge företagsledare, entreprenörer och entreprenörer kunskaper och färdigheter för att ... [+]

Master of Science i organisatorisk ledarskap och entreprenörskap är utformat för att ge företagsledare, entreprenörer och entreprenörer kunskaper och färdigheter för att fokusera ett företag på organisk tillväxt genom innovation, kommersialisering av resulterande innovation och efterföljande försäljning och marknadsföring av produkter och tjänster tagit fram.

Ett brett spektrum av ämnen relaterade till innovation, marknadsföring och försäljning kommer att undersökas och de beprövade principerna för tjänarledarskap och värderingsbaserad förvaltning infunderas genom hela programmet för att förbereda akademiker att utveckla och främja en entreprenörsanda inom sina organisationer. Studenter kommer att diskutera formulering och genomförande av tillväxtstrategier inom organisationer och hur man kan vara konkurrenskraftig på en global marknad.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University civilingenjörs mästare i psykisk hälsa och välbefinnande med inriktning på kristen ministerns utbildningsprogram utgör en grund för biblisk kunska ... [+]

Grand Canyon University civilingenjörs mästare i psykisk hälsa och välbefinnande med inriktning på kristen ministerns utbildningsprogram utgör en grund för biblisk kunskap och teologisk visdom för studenter som vill bedriva ministeriet i psykisk hälsa och fungera som en hälsofokuserad kristen arbetare.

Du kommer att utveckla en fördjupad förståelse för evangeliet för att diskutera relevanta frågor ur kristen perspektiv. Utforskningen av andlig hälsa, tillväxt, karaktärsutveckling och mänskliga naturområden kommer att ge dig kunskapen i livet och praktiken för att hjälpa personer som söker stöd och uppmuntran inom en kristen ram. Denna kristna ministernivå leder inte till licens.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i psykologi med inriktning mot allmän psykologi är ett program utformat för personer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering ... [+]

Master of Science i psykologi med inriktning mot allmän psykologi är ett program utformat för personer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering inom psykologi.

Programmet fokuserar på utveckling av kritiskt tänkande och ledarskapskvaliteter. Kandidater med dessa attribut påverkar dem runt dem genom ledarskap, åtgärdsforskning och introduktion av programmatiska samhällsändringar, oavsett om de handlar ur lärarnas, utövare eller forskares perspektiv.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i psykologi med inriktning på organisationspsykologi är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk expo ... [+]

Master of Science i psykologi med inriktning på organisationspsykologi är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering inom psykologi.

Programmet fokuserar på utveckling av kritiskt tänkande och ledarskapskvaliteter. Kandidater med dessa attribut kan påverka företag och organisationer som är intresserade av att göra sina arbetsmiljöer där individer kan trivas och bidra till organisationens mål.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i psykologi med inriktning mot hälsopsykologi är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering ... [+]

Master of Science i psykologi med inriktning mot hälsopsykologi är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering inom psykologi. Magisterexamen med inriktning i hälsopsychologi fokuserar på psykologiska, biologiska och sociala faktorer som påverkar hälsa och sjukdom. Studenter som bedriver en magisterexamen med inriktning i hälsopsychologi kommer att hjälpa individer eller grupper att förebygga sjukdom och främja hälsosam beteende.

Teori och forskningspraxis kommer att presenteras för att förbereda akademiker att leda och påverka förändringshälsan bland olika samhällen. Undersökning mellan kropp och sinne kommer att undersökas så att insatser kan presenteras som kommer att inspirera till positiv förändring. Stress, näring, komplementära och alternativa medicinska tillvägagångssätt, ätstörningar, medicinsk överensstämmelse och smärtlindring är ämnen av intresse som kommer att undersökas med avseende på hur de påverkar hälsa och sjukdom. Kandidater kommer att vara beredda att bedriva forskning och arbete i en rad olika inställningar, inklusive sjukhus, universitet, privata företag, statliga institutioner, privata organ och hälsovårdskliniker.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i psykologi med inriktning på Life Coaching är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering in ... [+]

Master of Science i psykologi med inriktning på Life Coaching är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering inom psykologi.

Life Coaching är ett framväxande fält som involverar och integrerar områden inom sociologi, psykologi och rådgivning. Student som driver en magisterexamen i psykologi med inriktning i Life Coaching kommer att lära sig de färdigheter som behövs för att hjälpa andra att underlätta förändringar i sina liv och inkludera tekniker och strategier för att hjälpa andra att uppfylla sin personliga och professionella potential. Sysselsättningsperspektiv inom detta område är att arbeta med en rad olika individer, grupper och yrkesorganisationer. Att bygga ett företag, utnyttja resurser för att förändra karriär, lära sig att skapa och upprätthålla balans i sitt liv, samt öka och förbättra motivationsnivåerna är bara några av de teman som en kandidat från detta program kommer att behärska. Viktiga ämnen inom detta ämnesområde inkluderar avancerade rapportbyggnads- och kommunikationsstrategier, identifiering av maladaptiva kognitioner, utforskning av teorier och modeller för effektivt ledarskap, intervjuer och observationstekniker samt dataanalys. Programmet förbereder kandidater till ett icke-licensierat, hjälpande yrke utöver programmets slutförande.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i psykologi med inriktning på mänskliga faktorer Psykologi är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademis ... [+]

Master of Science i psykologi med inriktning på mänskliga faktorer Psykologi är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering inom psykologi.

Mänskliga faktorer Psykologi är sammanslagningen av områdena psykologi och teknik. Det är den vetenskapliga disciplinen som berör förståelsen av interaktioner mellan människor och andra delar av ett system. Detta yrke gäller forskning, teori, principer, data och andra metoder för att utforma för att optimera den totala systemprestandan. Fältet strävar efter att göra tekniken lättare och säkrare för att människor ska kunna använda och förbättra vardagen.

Områden som Human Factors Psychologist specialiserar sig på är; mänsklig dator interaktion, användbarhet, användarupplevelse design och produktdesign. Personer i mänskliga faktorer arbetar i olika inställningar, inklusive regeringen, alla grenar av väpnade tjänster, universitet och privata teknikdrivna företag som specialiserat sig på hårdvara och mjukvaruprodukt och system.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i psykologi med inriktning mot rättsmedicin är ett program utformat för personer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering ino ... [+]

Master of Science i psykologi med inriktning mot rättsmedicin är ett program utformat för personer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering inom psykologi. Programmet ger en omfattande, rigorös och analytisk studie av brott och samhällets svar på det. Fokus ligger på tillämpningen av teori och forskningsmetoder vid utveckling av initiativ, politik och övning. Studenter kommer att utveckla en stark förståelse och utveckling av straffrättens etik, frågor om mångfald, kritiskt tänkande, analytisk och ledarskapsförmåga.

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Grand Canyon University s master i naturvetenskap i sociologi med inriktning på utbildning förbereder eleverna för att undervisa grundutbildningskurser på den 2-åriga ell ... [+]

Grand Canyon University Civilingenjör i sociologi med inriktning på utbildningen Förbereder eleverna för att lära sig grundutbildningskurser på den 2-åriga eller 4-åriga institutionen, både i grund och på nätet.

Balansera sociologin innehåll med pedagogik och klassrummeteknik, detta unika program erbjuder en väg för att få avancerad utbildning inom sociologi samtidigt som de uppfyller kraven för pågående yrkesutveckling. Kandidater från detta program kommer att kunna uppfylla de utbildningskrav som krävs för möjligheter till undervisning på gymnasieskolan.

Min. Utbildning

Kandidatexamen

[-]
Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Master of Science i psykologi med inriktning mot GeroPsychology är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering ... [+]

Master of Science i psykologi med inriktning mot GeroPsychology är ett program utformat för individer som önskar marknadsföring och / eller fortsatt akademisk exponering inom psykologi.

Geropsykologi är ett specialiserat fält inom psykologi med fokus på psykologiska och neurologiska aspekter av åldrande. Studenten som driver en magisterexamen med inriktning i geropsykologi kommer att tillämpa teori och forskningspraxis för att leda och påverka förändringen av psykologisk vård som ges till äldre.

Undersökning mellan kropp och sinne kommer att undersökas så att insatser kan presenteras, vilket kommer att inspirera till positiv förändring. Fokusområden kommer att innefatta att hjälpa åldrande vuxna att hantera ångest, depression och fysiska försvagningar i samband med åldringsprocessen. Kandidater kommer att vara beredda att genomföra forskning om sjukdomar relaterade till åldrande som demens.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Location address
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Location address
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Location address
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media