Gratz College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Online och i person

Med fokus på innovation och flexibilitet erbjuder Gratz College examens- och certifikatprogram online. Tjäna din examen med kurser som stimulerar ditt tänkande, fördjupa din karriär och stödja dina värderingar. Summer Institute inbjuder dig att uppleva accelererade kurser på campus och i klassrummet.

Gratz College ger dig en unik inlärningsupplevelse som är skräddarsydd för dina behov och intressen. Njut av en anpassad läroplan, flexibla inlärningsmöjligheter och en stödjande, engagerade grupp av elever.

Gratz College har förberett eleverna att bli ledare i sina yrken och samhällen i över hundra år. Gratz använder berömd fakultet från hela världen för att engagera eleverna i en rigorös, tankeväckande studie.

GRATZ - Adina1 från SNPictures på Vimeo.

Historia och Mission

Gratz College bär namnet på en storied judisk familj, vars rika historia är sammanvävad med Philadelphia och i själva verket hela USA. Betydelsen av Gratz-namnet sträcker sig bortom college-väggarna, tillbaka till tiden för den amerikanska revolutionen. Familjhistorien Gratz är en av patriotism, ekonomisk framgång, filantropi och stöd för judisk utbildning.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) var kanske den mest framstående och inspirerande medlemmen i familjen. År 1838 skapade Rebecca det hebreiska söndagsskolans samhälle i Philadelphia, som blev lanseringsplattan för all den judiska församlingsutbildningen i Nordamerika. Hon var också djupt oroad över de sociala frågorna i hennes dag. Rebecca var medverkande i skapandet av det kvinnliga hebreiska välvilliga samhället, ett judiskt fosterhem, bränsleföreningen, sömnadssamhället med mera. Med så många prestationer till hennes namn är det inte svårt att förstå varför Rebecca Gratz ryktes ha varit modellen av Rebecca, hjälten i Sir Walter Scotts Ivanhoe.

Utan tvekan inspirerad av Rebecca gick hennes bror Hyman med det hebreiska utbildningsförbundet i Philadelphia för att finansiera en lärares högskola för judisk utbildning. Formellt grundad 1895 som den första oberoende högskolan av judiska studier i Nordamerika fortsätter Gratz College uppdraget för Gratz-familjen idag, med ett engagemang för kvalitetsutbildning och judisk gemenskap.

Affärsidé

Gratz College ger en pluralistisk utbildning och engagerar studenter i aktiv studie för professionell tillväxt och personlig berikning. Gratz erbjuder examen och grundutbildning examen och certifikat program, samt lärande möjligheter för vuxna och tonåringar. Genom produktiva partnerskap strävar kollegiet också efter att upprätthålla och utöka sina institutionella och akademiska relationer i Philadelphia, Nordamerika och hela världen.

Många av Gratzs program återspeglar högskolans historiska fokus på judiska studier och utbildning. Med ett brett engagemang för den intellektuella och professionella tillväxten i olika valkretsar skapar högskolan tillgång för studenter överallt att bli ledare i sina yrken och samhällen.

Vision

Gratz College är internationellt erkänd som ledande inom utveckling av effektiva lärare, yrkesverksamma, ledare och forskare, både inom och utanför det judiska samhället. inspirerande livslånga elever; och hjälper till att bygga upp informerade och starka samhällen genom utbildning grundad i judiska värderingar.

Kärnvärderingar

1. Att fortsätta och utveckla pedagogiska och andra yrkesresurser för det judiska samhället

2. Främja livslångt lärande och kärlek till kunskap

3. Inspirerande studie och akademisk excellens

4. Uppmuntra kritiskt tänkande

5. Upprätthålla integritet och etik som grund för institutionens, dess personalers och pedagogiska processer

6. Att främja yrkesutveckling och stipendium

7. Främja mångfald och respekt för individen

8. Att bygga samhällen av elever genom samarbete

9. Bidra med ett judiskt perspektiv till idémarknaden.

Platser

Philadelphia

Address
7605 Old York Rd.
Melrose Park

19027 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium