Hampton University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Andra universitet lär helt enkelt historia. Hampton University sätter dig rätt i mitten av den. För, som du snart kommer att upptäcka, är du inte bara en del av Hampton University - Hampton University är en del av dig.

Medan våra rötter nå djupt i historien om denna nation och afroamerikansk erfarenhet, siktet - som ditt - är inställda och hållet på horisonter av den globala gemenskapen av 21-talet.

Hampton University är rik på historia, traditionell, och är en dynamisk, progressiv institution för högre utbildning, som erbjuder ett brett utbud av tekniska, liberal- och forskarutbildningar. Förutom att vara en av de bästa historiskt svarta universiteten i världen, är Hampton University en tätt sammansvetsad grupp av elever och lärare, som representerar 49 stater och 35 territorier och nationer.

Hampton University ligger inbäddat vid stranden av Virginia halvön, nära munnen på Chesapeake Bay. Den omgivande staden Hampton har ett brett utbud av handel och industri företag, detaljhandel och bostadsområden, historiska platser, och miles av vattnet och stränder. Attraktioner som Fort Monroe, NASA Langley Research Center och Virginia Air and Space Center lägger till prakten - och helt enkelt roligt - på HU campus.

Mission

Hampton University är en omfattande högskola, tillägnad främjande av lärande, bygga karaktär och beredning av lovande studenter för ledande positioner och service. Dess läroplanen betonas är vetenskaplig och professionell med en stark liberal arts enligt omgjordar. Vid genomförandet av sitt uppdrag, kräver universitetet att allt att den inte är av högsta kvalitet.

En historiskt svart institution, är Hampton University engagerad i mångkulturalism. Universitetet tjänar studenter från olika nationella, kulturella och ekonomiska bakgrund. Från dess början till idag, har institutionen inskrivna studenter från fem kontinenter - Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Asien och Europa - och många länder, däribland Gabon, Kenya, Ghana, Japan, Kina, Armenien, Storbritannien och Ryssland, som samt Hawaiian och Karibien och många indian nationer. Placera sina studenter i centrum av sin planering, ger universitetet en helhetsutbildningsmiljö. Inlärning underlättas av en rad pedagogiska utbud, en rigorös läroplan, utmärkt undervisning, yrkeserfarenheter, flera möjligheter till ledarskap, och en betoning på utvecklingen av tecken som värderar integritet, respekt, anständighet, värdighet och ansvar.

Forskning och offentlig service är en integrerad del av Hampton uppdrag. För att öka stipendium och upptäckt, är fakulteten bedriver skrift, forskning och grantsmanship. Lärare, personal och studenter ger ledarskap och service till universitetet liksom det globala samhället.

Vid genomförandet av uppdraget, erbjuder Hampton University föredömliga program och möjligheter som gör det möjligt studenter, lärare och personal att växa, utvecklas och bidra till vårt samhälle på ett produktivt och användbart sätt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se Health Kandidatexamen » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Magister i rådgivning

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Hampton + 1 fler

MA i rådgivning, allmän rådgivningskoncentration kommer att ge en översikt över rådgivningsbranschen. Detta program är erbjudande på huvudkampus och online. [+]

MA i rådgivning, allmän rådgivningskoncentration kommer att ge en översikt över rådgivningsbranschen. Detta program är erbjudande på huvudkampus och online. Koncentrationen kommer endast att ge kurser som är en grund men kan användas för certifiering i Virginia som kvalificerad mentalvårdspersonal. Denna koncentration kommer att ge intresserade studenter en introduktion till yrket av rådgivning som ett alternativ till aktuellt erbjudna koncentrationer inom gemenskapens mentala hälsorådgivning, studentfrågor / college student development counseling och skolrådgivning. Programmet består av 30 terminer med kravet på en omfattande tentamen. Förkunskapskrav är desamma för alla program.... [-]


MSc

Master in Biology

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Hampton

[+]

Skolastiska program och organisationer

Institutionen erbjuder program som syftar till att samtidigt förbättra studenternas inlärning och interaktion utanför klassrummet och laboratorieinställningarna. Dessa inkluderar:

Pre-Health Program; SEEDS-programmet (strategier för ekologiutbildning, utveckling och hållbarhet); MAPS Club (Minority Association of Pre-Medical Students); Biologi Journal Club; FDI Biology Club.

[-]

Master in Computer Sciences

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Hampton

Efter Hampton-traditionen har datavetenskapsavdelningen skapat en vänlig miljö med låg student / fakultetsoration och en läroplan som kan anpassas till individuella behov. Experimentella forskningsprogram, starkt fakultetens engagemang för undervisning och forskning, och utmärkta databehandlingar, ger en fruktbar miljö för att få en avancerad examen. [+]

Hampton University erbjuder MSc-programmet i datavetenskap som passar för datavetenskap majors, liksom de som har en stark tvärvetenskaplig bakgrund. Efter Hampton-traditionen har datavetenskapsavdelningen skapat en vänlig miljö med låg student / fakultetsoration och en läroplan som kan anpassas till individuella behov. Experimentella forskningsprogram, starkt fakultetens engagemang för undervisning och forskning, och utmärkta databehandlingar, ger en fruktbar miljö för att få en avancerad examen. För de utan en stark bakgrund i datavetenskap ger en uppsättning brokurser den nödvändiga bakgrunden för regelbunden antagning till MS-programmet. Kandidater från programmet har rekryterats och anställts av stora mjukvaruföretag och hårdvaruföretag för positioner inom mjukvaruutveckling, testning och marknadsföring.... [-]