Harrisburg University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Harrisburg University of Science and Technology: Discovery börjar här

Innovation gör att världen går runt och Harrisburg University of Science and Technology vänder på ratten. Här smälter fantasi och vetenskap för att inkubera idéer och formulera livsförändrade genombrott.

HU-professorer och studenter utnyttjar deras passion för att ta upptäcktsresor. Deras recept för framgång blandar rigorös forskning, akademisk visdom och verklig kunskap. Tillsammans utvecklar de sinnesrörande tekniker, eftertraktade kommersiella produkter, effektiva processer och värdefulla intellektuella egenskaper.

people, girls, women

Varför studera vid Harrisburg University ?

Innovativt genom design

Många av de snabbast växande karriärerna i ekonomin är teknologisektorn och av goda skäl: företag, offentliga organisationer och individer är beroende av teknik mer än någonsin. Harrisburg University of Science and Technology förbereder dig för att sätta ditt märke i detta ständigt utvecklande område genom magisterprogram som lär dig:

 • De senaste teorierna och koncepten inom ditt område
 • Praktiska strategier för att tillämpa dessa koncept
 • Samarbetsfunktioner
 • Avancerade kvantitativa analysfärdigheter
 • Beslutsfattande på ledningsnivå

________________________________________

En betoning på erfarenhet

En viktig del av Harrisburg University : s uppdrag är att ansluta våra utbildningsprogram till de konkreta behoven i professionella världen. Det är därför vi fokuserar på att tillhandahålla erfarenhetsprogram som hjälper dig att syntetisera de koncept du lär dig över hela läroplanen och sätta dem i arbete.

Våra instruktörer har avancerade grader och avancerad karriärerfaring inom de områden de undervisar, så du kommer att dra nytta av deras rutinerade insikter även när du bildar din egen.

________________________________________

Arbetsgivargodkänt kursinnehåll

Dessutom vet vi att våra utbildningar lär ut de färdigheter och förmågor som stora arbetsgivare på området vill ha. Det beror på att vi har bett om deras inlägg. Vår arbetsgivarrådgivning inkluderar företag som IBM och LinkedIn.

Deras kommentar hjälper oss att finslipa fokusen på våra kurser för att säkerställa att du examen är utrustad för att tillgodose dagens tekniska arbetsplatser.

________________________________________

Exceptionell prisvärdhet

Förutom avancerat kursinnehåll och en förbättrad koppling till arbetsvärlden, gör Harrisburg University extra mil för att säkerställa att våra studenter gör en överkomlig investering. Våra mycket konkurrenskraftiga undervisningspriser jämförs positivt med många andra privata högskolor.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

genombrott

är född vid Harrisburg University , där forskningen gnistor innovation och driver framsteg hos våra studenter, fakultet, samhälle och världen.

Vi har inspirerande berättelser att berätta:

 • Förbättra mänskligheten genom vetenskap och teknik. Vi skapar ett banbrytande test för att upptäcka demens i dess tidiga stadier. Vissa studenter samarbetar med de prestigefyllda National Institute of Health för att avslöja ursprunget till videospelberoende.
 • Öka livsmedelsproduktionen och förbättra miljön. En HU-professors start med vattenavkänningsteknik för att öka skörden har fått 2,3 miljoner dollar i riskkapital. Vår digitala instrumentpanel med vattenkvalitetsdata ger miljöledare ny insikt i informationen som driver deras beslut.
 • Att övervinna ras-, köns- och socioekonomiska hinder för lärande. Ett unikt mobilspel skapat av HU-studenter och deras professorer undervisar i astronomi även om det undersöker skillnaderna som eleverna lär sig genom mobila enheter.

Detta är bara några av de spännande genombrotten som sker varje dag vid Harrisburg University .

2019-2020 Academic Rankings

 • # 1 STEM University i USA (Corporate Livewire Magazine)
 • Årets internationella universitet (US Academic Insights Magazine)
 • # 1 bäst för teambaserat lärande i projektledning (OnlineMasters.com)
 • # 2 bästa colleges i USA för studenter från Indien (Higher Education Review)
 • # 8 bästa mästare i projektledning (OnlineMasters.com)
 • # 8 Mest prisvärda online-magisterexamen i datavetenskap (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 Topp globalt ackrediterade projektledningsprogram (PMI: Project Management Institute)
 • # 21 Mest innovativa regionala universitet i norr (USA: s nyheter och världsrapport)
 • # 25 Bästa datavetenskapsprogram

Harrisburg University Story

Harrisburg University of Science and Technology är en privat, ideell, fullständigt ackrediterad utbildningsinstitution som erbjuder grund- och forskarutbildningar inom STEM-fälten. Harrisburg University öppnade sina dörrar den 25 augusti 2001, vilket gör det till det yngsta universitetet i Pennsylvania. Harrisburg välkomnade sin första klass med 113 studenter, och idag är det hem för över 6 000 studenter från mer än 100 länder.

Platser

Harrisburg

Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium