Harvard University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Harvard University ägnar sig åt excellens inom undervisning, lärande och forskning och utvecklar ledare inom många discipliner som gör skillnad globalt. Universitetet, som har sitt säte i Cambridge och Boston, Massachusetts, har en inskrivning på över 20 000 examenkandidater, inklusive grund-, doktorand- och yrkesstudenter. Harvard har mer än 360 000 alumner runt om i världen.

Harvard-fakulteten arbetar med undervisning och forskning för att driva gränserna för mänsklig kunskap. För studenter som är glada att undersöka de största frågorna under 2000-talet, erbjuder Harvard en oöverträffad studentupplevelse och ett generöst ekonomiskt stödprogram, med över 160 miljoner dollar tilldelade mer än 60% av våra studenter. Universitetet har tolv examensbevisande skolor förutom Radcliffe Institute for Advanced Study, som erbjuder en verkligt global utbildning.

Harvard grundades 1636 och är den äldsta institutionen för högre utbildning i USA. Harvard hälsar människor från hela världen och ger historisk och allmän information om campus till besökare, grannar och allmänheten.

Platser

cambridge

Address
Quincy Street,48
02138 cambridge, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium