Hawaii Pacific University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

DJI_0058-2Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

På HPU tror vi att det är vårt ansvar att ge tillbaka till samhället och respektera det land vi bor i. Studenter, lärare, personal och det bredare universitetssamhället uppmuntras att hitta erfarenhetsmässiga inlärningsmöjligheter med samhällspåverkan som upprätthåller våra hawaiiska värderingar av pono, kuleana och aloha.

Mission, Vision, Värderingar

Uppdrag

Hawai'i Pacific University är ett internationellt lärandesamhälle som ligger i hawaiis rika kulturella sammanhang. Studenter från hela världen går med oss på en amerikansk utbildning byggd på en liberal arts foundation. Våra innovativa grund- och forskarutbildningar förutser samhällets förändrade behov och förbereder våra akademiker för att leva, arbeta och lära sig som aktiva medlemmar i ett globalt samhälle.

Syn

Hawai'i Pacific kommer konsekvent att rankas bland USA: s topp 10 västerländska, oberoende, heltäckande universitet och utnyttja dess geografiska position mellan västra och östra halvklotet och dess relationer runt Stillahavsområdet för att leverera en utbildningsupplevelse som är distinkt bland amerikanska campus. .

värden

Fakulteten, personalen, studenterna och den övergripande universitetsgemenskapen i Hawaii-Stillahavet omfamnar följande värden som representativa för de andliga, etiska och filosofiska principerna som stöder vårt samhälle, liksom för de ambitionsideal som vi kollektivt strävar efter.

  • Pono, menande rättfärdig, ärlig och moralisk och energi av nödvändighet.
  • Kuleana, vilket betyder ansvar och rättigheter, och omsorg om alla intressen, egendom och människor.
  • Aloha, som betyder hej, hejdå, kärlek, vänlighet och nåd, enhet, ödmjukhet, tålamod och väntar på rätt ögonblick.

Information

Ackrediteringar och medlemskap

Hawai'i Pacific University är ackrediterat av Ackrediting Commission for Senior Colleges of the Western Association of Schools and Colleges (WASC) och har ett antal ytterligare ackrediteringar och medlemskap från nationellt erkända grupper.

Campus & faciliteter

Med spänningen i ett urbana centrum, lugnet i Ko'olau-bergen och ett havsinstitut som gränsar till havet är HPU: s campus lika olika som dess studenter.

Historia

Upptäck mer om HPU: s rika historia och över 50 års erfarenhet av att betjäna Hawaii.

HPU by the Numbers

Med studenter från alla 50 stater och 65 länder är HPU ett av de mest kulturellt olika universiteten i världen.

Rangordningar och prestationer

Hawai'i Pacific University (HPU) har fått ett antal utmärkelser för akademisk spetskompetens, internationell mångfald och överkomliga priser för den privata utbildning vi erbjuder.

Student Rätt att veta

HPU är stolt över sin transparens som institution och för sin oro för välbefinnande och rättvis behandling av alla sina studenter. Lär dig mer om Student Right-to-Know Act.

Student framgång

HPU har åtagit sig att utmärka sig i studentprestationer. Genom att använda innovativa undervisnings- och inlärningsstrategier och erfarenhetsmetoder rotade i vårt tropiska ösamhälle ser vi till att våra studenter odlar den kunskap, färdigheter och värderingar som förväntas av alla utbildade medborgare. Vi ger dem en liberal arts-stiftelse som ligger i Hawaii: s rika kulturella sammanhang genom att erbjuda olika kurser utanför huvudområdet som inspirerar till livslångt lärande och introducerar studenter till idéer, perspektiv och upplevelser som är relevanta för deras liv. Vi förbereder dem också för de unika utmaningarna och möjligheterna under 2000-talet genom att erbjuda kurser inom huvudområdet som underlättar inlärning och behärskning av begreppen, teorierna och metoderna för deras valda discipliner. Slutligen uppmuntrar vi engagemang i HPU och lokalsamhället genom att tillhandahålla ett rikt utbud av samordnade aktiviteter som belyser våra unika kulturella traditioner, utsökta naturliga omgivningar och underbar anda av aloha.

20180515HPU1320Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

Platser

Honolulu

Address
1 Aloha Tower Drive
Honolulu, HI

96813 Honolulu, Hawaii, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium