Hesston College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Börja med kvalitet

Framgång börjar med en solid grund. För mer än 100 år, har Hesston College förberett eleverna för framgångsrika liv och karriär.

Hesston College är en tvåårig privat, bostäder, liberal arts college i Hesston, Kansas. Här hittar du stöd och uppmuntran som du upplever livet och har möjligheter som gynnar din framtid. Hesston utsågs nummer 2 tvååriga college i USA för studerande framgång genom Washington Monthly tidningen under 2010. En sådan hög igenkännings visar att våra studenter presenteras med rigorösa akademiska utmaningar och ges stöd för att möta dessa utmaningar.

Hesson College är anknutet till Mennonite Church USA vars värden är förankrade i kristna principer.

Du kommer att ges möjlighet att utvecklas i alla delar av ditt liv - intellektuella, sociala och religiösa. Vi välkomnar alla bakgrunder för när du börjar på Hesston, gå med dig en gemenskap som värderar varje person.

Börja med framgång

På Hesston börjar framgång med stöd. Hesston studenter utforska idéer och möjligheter med stöd och uppmuntran av instruktörer och grejer är tillgängliga för att svara på frågor, diskutera kurser eller bara prata om livet. Studera i en ny kulturell kontext tar arbete. Vi erbjuder engelska som andraspråk klasser och andra internationella studentservice som hjälper dig att anpassa sig till livet i Hesston College samhället. Med små klasser och student-till-instruktör förhållandet 11 till en, fakultet känner dig och förse dig med kunskaper och färdigheter du behöver för att nå dina mål.

Akademiska program är utformade för att möta en mängd olika alternativ. Hesston beviljar Associate Degree, så om du har specifika karriär intressen, kan det tvååriga examen leder direkt till anställning eller kan ligga till grund för vidare studier. Majoriteten av Hesston akademiker slutföra sin utbildning på ett fyraårigt college eller universitet. Vår humaniora läroplan erbjuder ett brett utbud av utbildnings förberedelser, och vi kommer att arbeta med dig att göra överföra dina poäng enkel.

Börja med gemenskapen

Hesston College blir snabbt en home away from home till 450 elever som vågar hit från cirka 27 amerikanska delstater och 14 länder. Eftersom våra studenter kommer från hela världen, kommer du att stöta unika upplevelser och synpunkter. Du kommer att ha möjlighet att lära sig utanför klassrummet om campus verksamheter och organisationer, frivilligarbete och deltagande i våra körer, musikgrupper och idrotts- lag.

Här börjar samhälle i sovsalarna. Mer än 75 procent av studenter bor på campus. Vi främjar umgås, leva och arbeta tillsammans genom campus aktiviteter, mod levande och andlig utveckling. Sovsalar är organiserade så att två elever delar ett rum som också är en del av en mod. Mods är enheter av fem eller åtta rum som leds av en andra årets studerande kallas bosatt assistent eller RA. Din RA är tillgänglig för att svara på dina frågor när du övergången till en ny kultur.

Platser

Kansas City

Address
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Kansas City, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium