Holy Family University School of Business Administration

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Verksamhetsvärlden är fascinerande och utvecklas ständigt. Handelshögskolan förbereder dig för framtiden - oavsett om du kommer att starta din affärskarriär, ändra karriärriktning, starta ett företag eller överväga forskarskolan. Du kommer att lära dig att omfamna teknik, se affärer genom en alltmer global lins och behandla kollegor med respekt och medkänsla. Du kommer att få praktisk affärserfarenhet genom praktikplatser med arbetsgivare inom ditt studieområde.

Våra kurser erbjuds på olika sätt för att erbjuda maximal flexibilitet när det gäller att fylla dina examenkrav: Face-to-Face, Blended och Fully-

Vi förbereder våra akademiker för att gå vidare med framgångsrika karriärer. Jämfört med andra högskolor i Philadelphia har våra akademiker några av de bästa resultaten:

För upptagna vuxna elever, som antingen vill slutföra en examen eller börja en som de har skjutit upp i flera år, erbjuder vi också affärsprogram som är utformade för dem som arbetar på heltidsjobb, sköter en familj eller byter karriär.

Med en generös överföringskreditpolicy, inklusive kredit för livserfarenhet, kan det hända att du kan slutföra dina affärsutbildningar mycket snabbare genom Holy Family Universitys snabba examensprogram. Kurser erbjuds på kvällen och levereras i flexibla format inklusive ansikte mot ansikte, blandade och online

Platser

Philadelphia

Address
Frankford Avenue,9801
19114 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium