Howard University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Howard University School of Business har varit en modell för högre utbildning sedan starten 1970.

Med dynamiska akademiska avdelningar fortsätter Howard University School of Business med sina banbrytande centra of excellence, respekterad fakultet, prisbelönta program och över 8000 alumni över hela världen att rankas bland de bästa affärsprogrammen i landet.

Studenter och fakulteter väljer Howard University School of Business eftersom det ger djupt klassrumsinstruktion, verklighet, experthögtalare från en rad bakgrunder, tillgång till globala branschledare och ett engagemang för forskning och publicering.

avdelningar

Bokföring

Institutionen för redovisning vid Howard University har utexaminerat mer afrikansk amerikanska certifierade revisorer än någon annan högskola eller universitet.

Finans, Försäkring och International Business

Finansdepartementet, Försäkring och International Business, den största avdelningen i Business School, erbjuder kurser i tre majors (Finance, International Business och Insurance).

Informationssystem

Informationssystem- och Supply Chain Management-avdelningen stöder kärnplanen för företagsekonomi och erbjuder två-gradersprogram på grundnivå och avancerad nivå (datainformationssystem och Supply Chain Management).

Förvaltning

Ledningen majors kommer att fördjupas i en läroplan fokuserad på att utveckla ledarskap, beslutsfattande, personalhantering och entreprenörskap.

marknadsföring

Avdelningen för marknadsföring erbjuder en läroplan för att förbereda sina studenter på grundnivå i marknadsföring och sina doktorander på mellannivå och högre nivå i ledningen av marknadsföringsfunktionen i en organisation.

Akademiska centra

  • Centrum för Karriär Excellence
  • Centrum för Redovisning Utbildning
  • Center of Excellence i Supply Chain Management
  • Centrum för finansiella tjänster
  • Centrum för globala företagsstudier
  • Centrum för försäkringsutbildning
  • Centrum för Cybersecurity Education

Bäst i klassen

För 12: e året i rad har The Princeton Review rankat Howard University School of Business # 1 i möjligheter för minoritetsstudenter

Platser

Washington

Address
2600 6th St NW
20059 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited