Humboldt International University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Humboldt International University har åtagit sig att tjäna livslångt lärande genom Distans utbildning, Förbereda dem för gemensam global kunskap. Det finns fem grundläggande principer som vi följer:

 1. Yrkeskompetens, värderingar och etik som tillåter studenter att behärska en rad disciplinära kunskap och förmåga att hjälpa dem tillämpa sina kunskaper i verkliga miljöer och utveckla en livslång lärande för att förbättra sina yrken.
 2. Kritiskt tänkande och problemlösning för att hjälpa akademiker förvärva förmågan att identifiera och utvärdera frågor, utveckla kritiskt tänkande, rekommendera lösningar för att genomföra förändringar, och sedan utvärdera resultatet.
 3. Team lärande som fokuserar på utveckling av elevernas förmåga att leda team genom en kombination av individuella och gruppverksamhet kompetens syftar till att främja intellektuell och teknisk utbildning, samt att ge validering och utforska nya idéer.
 4. Delta i en lärande process som syftar till att respektera mänskliga mångfalden och beter sig på ett tolerant sätt gentemot kolleger och dem de tjänar på ett sätt som kan kommunicera idéer i en miljö av intellektuell öppenhet.
 5. Information utnyttjandet i en mängd olika forskningskapacitet genom att samla in, analysera trovärdigheten och riktigheten av information som samlas in, oavsett källa, samtidigt som du använder den informationen för att ta itu med frågor eller att vidta åtgärder.

Distansutbildning Miljö

Den Distansutbildning Miljö är sammansatt av Lärande Educational Module, Den Lutande Management System (synkrona och asynkrona plattformar) och administrativa system. Studenterna har tillgång till systemen 365 dagar om året, 24 timmar per dag. För att komma åt distansutbildning campusstudenter och lärare kräver datorer med internetuppkoppling. Eleverna kommer alla att få sin egen användarnamn och lösenord för att få tillgång till plattformen. Distansutbildningsmiljö är inställd för maximal interaktion mellan studenterna och deras lärare.

Minimikrav som ansluter till onlinekurser

programvara

 • Dator med någon form av operativsystem såsom Mac OSX, Windows XP eller senare, Linux eller Android
 • Webbläsare: Safari, Internet Explorer 8x eller senare, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome (någon annan webbläsare kan fungera men vissa resurser kan inte fungera)
 • Internet är höghastighetsanslutning rekommenderas
 • En ordbehandlingsprogram program, till exempel Microsoft Word eller skriva från Apache Openoffice
 • Adobe Acrobat Reader för att öppna och spara PDF-filer eller någon annan liknande PDF-läsare
 • programvara virusdetektion som måste installeras och hållas aktuell

Hårdvara

 • Pc, surfplatta eller laptop
 • Processor Dual Core eller snabbare
 • Minne (RAM) 4 GB eller mer
 • Internet-anslutning Wifi eller Wired (Internet)
 • Webbkamera (1,3 megapixel eller mer)
 • Skrivare (tillval)

Platser

USA Online

Address
4000 W Flagler ST
33134 USA Online, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium