Hunter College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Hunter College erbjuder vi mer än 170 rika och utmanande akademiska program som utrustar studenter med en global syn och expertis för att trivas i sina valda karriärer.

Hunter College of the City University of New York, ett framstående offentligt universitet, värderar lärande inom den liberala konsten och vetenskapen som en hörnsten i individuell utveckling och en viktig grund för ett mer rättvist och inkluderande samhälle. Fortsätter vår långa tradition av att utöka möjligheterna, vi söker studenter från alla bakgrunder att delta i en rigorös pedagogisk upplevelse som förbereder dem för att bli ledare och innovatörer i sina samhällen och i världen. Hunter bidrar också till en intellektuell diskurs genom att stödja utmärkt stipendium och kreativ aktivitet av sin skickliga fakultet.

Hunter läroplaner, doktorander och professionella läroplaner utmanar studenter att tänka kritiskt - att närma sig problem från flera perspektiv, urskilja de frågor som varje väcker och känna igen vilken typ av bevis för varje värde. Högskolans akademiska program betonar betydelsen av mänsklig mångfald, betonar forskning och konstnärligt skapande och uppmanar studenter att utöka sin utbildning bortom campus. Vi odlar de kvaliteter våra akademiker behöver för att trivas i sina valda karriärer och göra skillnad som aktiva medborgare.

Platser

New York

Address
Park Avenue,695
10065 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium