International University of Leadership

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid International Leadership University har vi tänkt framåt på en innovativ idé: göra högskolan mycket tillgänglig för att arbeta studenter.

Många av de bekvämligheter som studenter från 21-talet nu tar för givet - kvällskurser, online-klasser, flexibel schemaläggning, kontinuerlig registrering, en studentcentrerad miljö, praktikantfakultet, onlinebibliotek, e-böcker, datorsimuleringar - var banbrytande eller gjort acceptabel genom IUL: s ansträngningar. IUL är idag ett privat universitet som erbjuder en amerikansk examen över hela världen på ditt eget språk, engelska eller franska, till en rimlig kostnad.

IUL-lärningsmetod

IUL erbjuder Elearning classes, studenter är kopplade till en global miljö som är avgörande för våra program. Vårt universitets engagemang för att forma ledare och entreprenörer som är utbildade inom ett kulturellt mångsidigt samhälle och som har färdigheter att gå in i en internationell miljö är möjliga genom den senaste explosionen av distansutbildning.

IUL-studenter är länkade under hela programmeringen och i slutändan från internationella lag inom varje kurs och inom den kulminerade mångkulturella erfarenheten. Eftersom arbetsplatsen börjar utvecklas till en blandad arbetsmiljö för att inkludera både ansikte mot ansikte och interaktiva interaktioner mellan anställda, skriver studenter från hela världen in i Internationella ledarskaps universitetet som inspireras för att uppleva blandande lärande miljö.

Platser

Orlando

Address
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Orlando, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: