Immaculata University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

När vi närmar oss vårt 100-årsjubileum strävar vi efter att upprätthålla en kultur som är rotad i välvillighetens traditioner. Vi håller klasser små medan vi erbjuder ett brett utbud av ämnen, huvudämnen och sysselsättningar. Vi erbjuder kristna kärnvärden inom en toppmodern miljö. En student av vilken tro som helst kommer att lämna Immaculata University förberett för den varierade och komplexa världen i stort.

Vi är här inte bara för att bli bättre utan för att skapa bättre. Vår framgång mäts i termer av det värde vi skapar. Det uppstår när vi går utöver oss själva för att tjäna människorna, samhällena och världen omkring oss. Vi är stolta över att ta vår kunskap framåt och använda den för att bygga ny visdom och nya resultat. Hos Immaculata vet vi att kunskap inte har något slut - och att det inte finns något slut på dess förmåga att förändra saker till det bättre.

Immaculata University , ett katolskt akademiskt samfund, grundat och sponsrat av systrarna, tjänare av Marys obefläckade hjärta, är engagerade i stipendium, bildandet av hela personen för ledarskap och service, och bemyndigande för alla att söka sanningen, främja rättvisa och delta i en dialog mellan tro och kultur.

Grundad i IHM-tradition och karism sedan 1920.

Platser

Dunmore

Address
Morgan Road,104
18509 Dunmore, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium