Indiana State University College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sedan 1865 har vi stått upp: För hårt arbete. För solida värden. För sycamore träd. Och för dig.

Vi tror på offentliga skolor, folkhälsa och allmänhetens bästa. Vi strävar efter lycka. Rättvisa. Möjlighet. Och chansen för varje person att få en bra utbildning.

Därför erbjuder vi mer än 100 majors, 70+ onlineprogram och oändliga möjligheter för våra studenter (grundutbildning och forskarutbildning). Vi utmanar dem att växa och lära sig inom och utanför klassrummet. Och att påverka samhället, vare sig det är här i Terre Haute eller halvvägs runt om i världen.

Mision

Kärnvärderingar

Indiana State är engagerad i dessa kärnvärden:

  • Lärande: Vi förbereder nästa generation av ledare och medborgare genom att tillhandahålla personliga och transformativa upplevelser som leder till framgång i klassrummet och därefter.
  • Upptäckt: Vi vårdar intellektuell nyfikenhet och tillväxt genom skapandet av ny kunskap och glädjen av ökad mänsklig förståelse.
  • Engagemang: Vi samarbetar med våra lokala och globala samhällen för att skapa långsiktiga relationer, anslutning med integritet och en delad känsla av stolthet.
  • Inkluderande: Vi vidtar åtgärder för att hedra mångfalden hos individer, idéer och uttryck och se till att de verkligen erkänns, värderas och levs.

Indiana State University Vision Statement

Vi kommer att vara det universitet som valts för studenter som söker en distinkt högkvalitativ utbildning som framhävs av utmanande upplevelser som förbereder våra akademiker för att bidra till den ekonomiska vitaliteten och samhälls- och kulturutvecklingen i deras samhällen och det globala samhället.

Indiana State University Mission Statement

Vi omvandlar elevernas liv genom en högkvalitativ utbildning infunderad med erfarenhetsmässigt lärande, samhällsengagemang och karriärberedskap. Våra studenter lyckas inom en kultur av inkludering och stöd som ger färdigheter och kunskaper för att påverka Indiana och bortom.

Platser

Terre Haute

Address
Chestnut Street,621
47809 Terre Haute, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium