Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid IU Bloomington innoverar vi landskapet för forskarutbildning

Tvärvetenskaplig och högkvalitativ forskning stöds av bidrag och utmärkelser från federala, statliga och ideella organ. Under 2012 fick IU en närmare rekord på 533 miljoner dollar i externa forskningsutmärkelser. Banbrytande teknik finns runt varje hörn av campus och 19 IE Bloomington-bibliotek innehåller mer än nio miljoner böcker för att hjälpa dig att utforska och skapa nya kunskapsområden.

Följ med oss. Välj bland mer än 190 examens- och certifieringsprogram och samarbetar med dagens största forskare.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Om oss

University Graduate School är en erkänd ledare för att utveckla nya koncept och bästa praxis för utbildningsutbildning, vilket gör IU Bloomington till en ledande plats för att tjäna din examen.

Vi bistår avdelningar vid rekrytering, support, behållning och examen av utestående forskare. Genom vårt arbete med nationella högre utbildningsorganisationer som rådet för forskarskolor, utskottet för institutionellt samarbete, utbildningsprövningstjänsten, McNair Scholars Program, tar vi ledningen för att förfalska framtida utbildningsvägar.

Mest av allt står vi för att stödja dig i alla dina akademiska strävanden - att skapa en inlärningsmiljö där du kan sva och upprätthålla en uppsättning standarder som garanterar värdet på din examen från IE.

Platser

Bloomington

Address
Bloomington, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium