Indiana University School of Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Indiana University School of Medicine är en nationell ledare inom medicinsk forskning och utbildning. Med mer än 60 akademiska avdelningar och specialavdelningar över nio campus i hela landet och starka kliniska partnerskap med Indianas mest avancerade sjukhus och läkarnätverk, fortsätter skolan kontinuerligt sitt uppdrag att förbereda läkare och förändra hälsa i Indiana och över hela världen.

Med nästan 2000 heltidsanställda och stöd från mer än 3000 volontärfakulteter i hela Indiana - allt som undervisar morgondagens läkare, är IU School of Medicine unikt utrustat för att förbereda nästa generations läkare och förändra hälsa och välbefinnande i hela USA och bortom. Utforska skolans berömda historia och lära känna ledarskapsteamet.

Uppdrag

Det är uppdraget för Indiana University School of Medicine att främja hälsan i delstaten Indiana och vidare genom att främja innovation och spetskompetens inom utbildning, forskning och patientvård.

Syn

IU School of Medicine kommer att leda omvandlingen av vården genom kvalitet, innovation och utbildning och göra Indiana till en av landets hälsosammaste stater.

Kärnvärderingar

  • Excellens som återspeglas i det innovativa uppförandet och utvecklingen av utbildning, forskning och patientvård.
  • Respekt för individer som är anslutna till eller kommer i kontakt med Indiana University School of Medicine : personal, studenter, boende, kamrater, lärare, personal, partners, samhällen, patienter och familjer.
  • Integritet som omfattar de allra högsta kraven på etiskt beteende och exemplarisk moralisk karaktär.
  • Mångfald som återspeglas i handlingar som uppskattar alla individer.
  • Samarbete som manifesteras av kollegial kommunikation och samarbete.

Platser

Indianapolis

Address
West 10th Street,340
46202 Indianapolis, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium