Indiana University Southeast

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Indiana University Southeast , ett regionalt campus vid Indiana University, är ett fyraårigt, offentligt och omfattande universitet beläget i New Albany, Indiana, tvärs över floden Ohio från Louisville, Kentucky. Grundades 1941 och erbjuder högkvalitativa utbildningsprogram och tjänster som främjar studenternas lärande och förbereder studenterna för produktivt medborgarskap i ett mångsidigt samhälle och som bidrar till den intellektuella, kulturella och ekonomiska utvecklingen i vår region.

Vårt säkra, gångbara campus ligger bara sex miles från spännande centrala Louisville, som erbjuder kulturell spänning och en mängd berömda evenemang, tillsammans med möjligheter till praktikplatser och anställning efter examen i Fortune 500-företag.

På campus finns en mångsidig och eklektisk studentgemenskap. Förutom vår kärna av traditionella studenter som kommer som nybörjare direkt från gymnasiet eller hemskolan, spelar icke-traditionella studenter som vuxna elever och veteraner också en framträdande roll i utformningen av campuslivet. Studentmedverkan är hög med över 100 studentgrupper och organisationer. Om du inte ser en som passar dina behov kan du starta din egen!

Vi vet att det finns många sätt att nå ett personligt och professionellt mål. Men för oss finns det bara ett mål: att hjälpa dig att göra dig redo för nästa steg i din akademiska och professionella resa.

Platser

Nya Albany

Address
Grant Line Rd,4201
47150 Nya Albany, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium