International Language Institute of Massachusetts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ILI är mer än ett språkinlärningscenter. Vi är studenter, lärare och samhällssupportrar som passionerat tror att genom att arbeta tillsammans främjar vi vårt uppdrag att uppmuntra mångkulturell förståelse och skapa starka olika samhällen genom akademisk excellens.

Vi firar våra elevers rika kulturella traditioner och kommer ständigt att stärka vårt enhetliga engagemang för att hedra och respektera dem och alla våra grannar - oavsett ras, religion, könsidentifiering, fysiska och mentala förmågor, ekonomisk ställning, utbildningsnivå och dokumentationsstatus .

Vi står emot djupt rotad rasism och orättvisa, ekonomisk och pedagogisk ojämlikhet och mot invandrar- och flyktingpolitik. Vi står emot alla angrepp på demokratiska institutioner som vi anser är grunden för våra samhällen och vår nation.

Som organisation strävar vi efter att fatta våra beslut baserat på dessa principer, inklusive aktivt deltagande i att namnge det vi vet är fel. Vi tror att alla våra handlingar bör härröra från nåd och kärleksfull omtanke.

International Language Institute of Massachusetts (ILI) är en privat, ideell språkskola som grundades 1984 och ligger i Northampton, Massachusetts.

ILI: s uppdrag är att främja interkulturell förståelse och olika samhällen genom att tillhandahålla högkvalitativ språkundervisning och lärarutbildning. I 35 år har tusentals studenter - från mer än 90 länder, från hela USA och från västra Massachusetts - framgångsrikt genomfört våra kurser och klasser. Hundratals frivilliga i samhället har utvidgat sina kulturella horisonter som handledare, mentorer och värdfamiljer.

Platser

Northampton

Address
New South Street,25
01060 Northampton, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium