International School of Advanced Learning

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VÅRT LAG

Vårt team består av tre internationella lärare och föreläsare, förenade med en gemensam enhet för att tillhandahålla högkvalitativa ESL-program för både unga vuxna och företagare i Boston-området.

Våra alma matare inkluderar Brandeis University, Boston University, Belorussian State University, Skidmore College och La Sorbonne IV. Mellan oss tre talar vi ett kombinerat 10 språk, som inkluderar slaviska, germanska och romanska språk.

Att vara invandrare själva tror vi på att vi är unikt redo att förstå och hjälpa ESL-studenter eftersom de kommer över hindren att lära sig engelska som vuxna. Med utgångspunkt från vår varierade och omfattande utbildningsutbildning och förstärker den med vår första ESL-invandrare, har vi kunnat skapa en skola som både lär engelska och hjälper våra studenter att bygga ett liv för sig själva i Amerika eller hitta framgång som en tvåspråkig yrkesverksamma utomlands.

VÅR FILOSOFI

Vi förstår hur svårt det är att söka efter ett välbetalt och stimulerande jobb, speciellt när din engelskspråkiga kunskaper inte är så avancerade som du vill att den ska vara. Vi vet också hur frustrerande det kan vara att ha praktiska och omsättbara färdigheter men saknar ett tillräckligt sätt att uttrycka dem.

Vår filosofi är vägledning.

Genom att tillhandahålla en tillförlitlig ram genom karriärorienterad språkutbildning, hjälper vi dig att navigera på vägen till jobbet i dina drömmar. Oavsett om du redan har grepp på språket och behöver hjälp med att tillämpa dig själv mot dina mål eller om du inte vet vilken riktning du vill att ditt liv ska ta - men vet att du behöver engelska för att komma dit - vi kommer att arbeta med dig för att styra ditt liv framåt.

Vi tror på ledarskapets kompetensegenskaper genom utbildning och trygghet. Genom att hjälpa dig att förstå processen med att hitta ditt ideala jobb eller karriärväg, kommer du att kunna använda dina egna färdigheter, bakgrund och entusiasm för att uppnå framgång.

VÅRA DISTINCTION

Kunskap är makt. Vårt mål är att tillhandahålla ett unikt och viktigast överkomligt tillvägagångssätt för språkutbildning.

Varje elev som går genom våra dörrar har särskilda behov. Vårt utmärkta "block block" -tillvägagångssätt gör det möjligt för elever att anpassa sin utbildning för att passa deras personliga inlärningsresa och uppnå sina personliga mål.

Det finns ingen "one-size-fits-all" -strategi för vuxenutbildning, och vi arbetade därför hårt för att skapa en rad program som gör att alla som går i våra dörrar får en möjlighet att lära sig på det sätt som är meningsfullt för dem. En arbetande professionell med ett upptaget schema kommer att dra nytta av en kortvarig intensiv kurs, medan en ung vuxen som med ett flexibelt schema kan dra nytta av ett långsiktigt nedsänkningsprogram.

Samtidigt vill vi att vår skola också är en fristad - ett centrum för hjälp och utbildning för både våra utländska grannar som bor heltid i Boston och till våra tillfälliga studenter som besöker staden. Vårt omfattande utbud av studenttjänster är upprättat som en livränsla i Boston och en hjälpande hand till hela vår studentkår.

VÅRT UPPDRAG

Vårt uppdrag är att tillhandahålla kvalitativ engelskspråkig undervisning samt grundläggande språkkunnskaper och kulturell kunskap som hjälper våra studenter att uppnå sina akademiska, professionella och personliga mål.

Ge eleverna möjlighet att förbättra sina språkkunskaper och främja en uppskattning av amerikansk engelska och kultur i en pedagogisk miljö.

Underhålla ett team av instruktörer och administratörer som ägnas åt att hjälpa studenter att assimilera och integrera bekvämt i amerikansk kultur och vardag.

Erbjuda formell akademisk instruktion samt praktisk träning för vardagen.

Att erbjuda personlig uppmärksamhet åt studenter genom vårt unika Building Blocks-tillvägagångssätt.

Att tillhandahålla program som är pedagogiskt sunda, aktuella, av hög kvalitet och bevisligen effektiv.

Platser

boston

Address
20 Linden Street - 2nd Floor, Allston
MA 02134 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: