James Madison University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi vet att framgång kräver lika delar intellekt och handling. På JMU är det det som förändringen handlar om.

När studenter från James Madison University stolt över scenen för att få sina examensbevis, är de mer än bara utbildade. De är medlemmar i en gemenskap av doers. De vet hur man får saker att hända. De har honed sin förmåga att tänka kritiskt. De har lärt sig vikten av en stark arbetsetik och de har blivit engagerade och skickliga i samarbete med andra. Diplom i handen, de lämnar campus bestämda att leva liv av mening och driva karriär av syfte.

Satt i den vackra Shenandoah-dalen i Virginia är JMU ett tätt sammansatt samhälle med 22 000 studenter och studenter och 4 000 fakulteter och personal som kommer från hela landet och runt om i världen. Bara två timmar från Washington DC, blir JMU snabbt en av landets ledande ljus i högre utbildning. Det beror på att eleverna njuter av ovanligt förlovade relationer med fakulteten i världsklass som är på JMU eftersom de vill driva kunskap och undervisa begåvade studenter.

Vad betyder det för dig och din framtid? En 2014-Gallup-undersökning av mer än 29 000 högskoleexamen i USA fann att en professor hade ett personligt intresse för dem medan de var student leder till en högre känsla av syfte och välbefinnande. Gallup fann också att JMU- alumni scorer långt över det nationella genomsnittet på alla dimensioner av välbefinnande, och betydligt högre än alumnerna i de 100 bästa högskolorna och universiteten i US News

JMU studenter, fakulteter och alumner använder lika delar intellekt och handling för att lyckas i alla slags strävan: de ökar innovationen och upptäckten, leder i näringslivet, främjar kulturen, förbättrar vården, reformerar utbildning, förnyar det civila samhället, konkurrerar i friidrott - De är Change ® på alla tänkbara sätt.

Platser

Harrisonburg

Address
91 East Grace Street
22807 Harrisonburg, virginia, Amerikas förenta stater

florens

Address
Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2
50125 florens, Toscana, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium