Jose Maria Vargas University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Jose Maria Vargas föddes den 10 mars 1786 i La Guaira, på Venezuelas centrala kust. Han var son till Jose Antonio de Vargas, en infödd på Kanarieöarna och Ana Teresa Ponce. Han bidrog mycket till den historiska kulturen och politiken i sitt hemland och till vetenskap och utbildning. Vargas anses vara en bestående inspirationskälla för lärare i hela Venezuela och runt om i världen. Han var emot politik, krig och våld och har med sina civila och sociala aktiviteter blivit en modell för stipendium och produktivitet i Venezuela. Han trodde att utbildning är den främsta drivkraften bakom varaktiga framsteg.

Jose Maria Vargas University är en del av Diaz Parra Higher Education Multiplex som är engagerad i utvecklingen av globala, tvåspråkiga yrkesverksamma för världen och att tillhandahålla utbildning som främjar pluralism, solidaritet, ansvar, ärlighet och integritet och Vargas ideal. Jose Maria Vargas University , South Florida, USA

Alicia F. Parra Ed.D grundade södra Floridas campus Vargas University. Jose Maria Vargas perfekt för utbildning fortsätter att forma och påverka universitetets läroplan, instruktion och mål.

Jose Maria Vargas University ser sig själv som en pionjärinstitution för högre utbildning med fokus på helhetsutveckling av individer och bildandet av tvåspråkiga yrkesverksamma för världen.

Jose Maria Vargas University är en eftergymnasial institution som tillhandahåller utbildningsprogram på certifikat-, grund- och forskarnivå. Universitetet betjänar de kulturellt olika studenterna i södra Florida som bor och arbetar i en alltmer folkrik, internationell miljö.

Jose Maria Vargas University erbjuder program som är både akademiska och karriärinriktade i sitt fokus. Var och en av dessa program undervisas i ett tvåspråkigt sammanhang. Bland alla sina studieprogram är universitetets mål att främja en högkvalitativ utbildning där eleverna förvärvar kritiskt tänkande och konceptuella färdigheter samt kunskap och interpersonella färdigheter för att fungera i sin karriär.

Platser

Pembroke Pines

Address
10131 Pines Blvd.
33026 Pembroke Pines, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium