Kennesaw State University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kennesaw State University är ledande inom innovativ undervisning och lärande och är en av de 50 största offentliga institutionerna i landet. KSU erbjuder mer än 150 grund-, doktorsexamen och doktorsexamen till över 35 000 studenter. Med 13 högskolor på två Atlanta-universitetscentrum är Kennesaw State medlem i University System of Georgia och det tredje största universitetet i staten. Universitetets livliga campuskultur, mångfaldiga befolkning, starka globala band, entreprenörsanda och Division I-friidrott drar studenter från hela regionen och från 92 länder över hela världen. Kennesaw State rankas som ett toppval för studenter av US News och är ett Carnegie-utsett doktoralt forskningsinstitut (R2) och placerar det bland en elitgrupp på endast 6 procent av amerikanska högskolor och universitet med en R1 eller R2-status.

Uppdragsbeskrivning

I Kennesaw State fungerar vi som ett kraftfullt exempel på effekterna en studentcentrerad, forskningsdriven universitetsutbildning kan ge. Vi hjälper eleverna att lyckas genom utforskning, samarbete och rigoritet och förenar ett mångfaldigt spektrum av bakgrunder och talanger. På KSU blir studenter de individer som människor vill ha som kollegor och ledare.

Vision Statement

Kennesaw State kommer att exemplifiera kraften och löften från ett studentcentrerat, forskningsstyrt universitet. Autentiskt mångsidig, unikt uppnåelig och oändligt slagrik kommer vi att släppa loss potentialen hos varje student vi tjänar.

värden

Vi är Vi tror på
Student-inspirerade Driva upp strävan och leverera Pathways - gör det möjligt för elever att sträcka sig och sträva, omfamna en dröm och skapa handlingsbara planer.
Löfte uppfyllande Att vara engagerade och färdiga löften vi kan hålla för att driva tillfällen för varje student och skapa ekonomisk tillväxt för regionen.
Riktigt för oss själva Att hålla äkta, styrd av ärlighet, avsikt och syfte - oavsett hur vi förändrar, växer eller utvecklas - glöm aldrig vem vi är.
upphöjd Att lyfta bana - jagar, skapar, förföljer, bygger.
Öppen Omfamna den verkliga kraften i öppenhet - värdera och utnyttja olika perspektiv för att hitta bättre lösningar och få en fördel.
Slaggenererande Att leverera en skillnad - påverka individer och samhällen för positiv förändring.

KSU på en överblick

Kennesaw State, ett omfattande universitet som ligger på förortscampusser i Kennesaw och Marietta nordväst om tunnelbanan Atlanta, påverkar hela regionen, nationen och världen. Som det tredje största universitetet i Georgien och en av de 50 största offentliga institutionerna i landet har Kennesaw State mer än 35 000 studenter som representerar 92 länder.

Kvalitetsakademiker

Kennesaw State har höjts till en R2-klassificering - en doktorandinstitution med hög forskningsaktivitet - av Carnegie Classification of Institutions of Higher Learning. Universitetet har nästan 150 grund-, magister- och doktorandprogram.

Toppmajor

Program upp till och med doktorsexamen som förbereder studenter för att främja professionella sysselsättningar är särskilt attraktiva och erbjuds i alla högskolor på universitetet. Prisbelönta akademiska program producerar det högsta antalet lärare och sjuksköterskor i Georgien och statens näst största affärsskola och statens näst största ingenjörskollegium.

Campus livet

En spredande institution spridd över två campus, bestående av 130 byggnader och anläggningar för akademiker, verksamhet, kultur, rekreation och bostadshus, ligger på mer än 587 tunnland.

Charterat 1963 av styrelsens styrelse för University System of Georgia som en pendelskola, har Kennesaw State blivit ett destinationscampus, där mer än 5 200 studenter bor i åtta distinkta bostadssamhällen i Kennesaw och Marietta. Studenter som bor på campus och de som pendlar har tillgång till ett komplett utbud av faciliteter, resurser och aktiviteter i världsklass.

Engagerat medborgarskap

Kennesaw State utsågs bland de bästa 10 procenten av institutionerna nationellt av Carnegie Foundation för dess pågående samarbete med det större samhället.

Det finns mer än 250 studentorganisationer som omfattar studentstyrning och media, samkulturella klubbar, friidrott, grekiska brevorganisationer, campusambassadörer, samhällstjänst och förespråkare.

Global räckvidd

Kennesaw State Division of Global Affairs leder ett omfattande utbud av vetenskapliga, utbildnings- och service-relaterade program på hela universitetets vägnar medan de administrerar mer än 60 internationella studieprogram, erbjuder mer än 100 kurser och organiserar mer än 130 distinkta internationella utbildningsevenemang.

Universitetet har partnerskap med akademiska, statliga och affärsinstitutioner runt om i världen, inklusive CIFAL, det första FN: s utbildningscenter som är värd för ett universitet.

Alumni

KSU har mer än 110 000 studenter världen över.

Växande inom forskning

Universitetet har sett en snabb ökning av finansieringen för grundforskning - mer än $ 35 miljoner under de senaste fem åren, vilket har lett till ny kunskap och upptäckter från fakulteten och praktiska möjligheter för studenter. År 2019 höjdes universitetet till en R2-klassificering som en doktorand med hög forskningsaktivitet.

Platser

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, georgien, Amerikas förenta stater

Marietta

Address
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, georgien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium