Kent State University - College of Business Administration

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till College of Business Administration vid Kent State University. Här hittar du några av de bästa grundutbildnings-, forskar-, forsknings- och uppsökande programmen inom affärer, inte bara i Ohio utan också i landet och runt om i världen.

Vi strävar efter excellens i allt vi gör, och detta engagemang visar styrkan i våra program och partnerskap med näringslivet. Vi är hem för Center for Entrepreneurship and Business Innovation, som fortsätter att starta studentföretag varje år i det nordöstra Ohio-entreprenörsekosystemet för att växa vår regions ekonomi. Global Management Centers partnerskap med den amerikanska kommersiella tjänsten har skapat ett amerikanskt exportassisteringscenter i College för att förbättra exportutsträckningen till nordöstra Ohio-företag och ge affärsstudenter global affärsupplevelse. Center for Information Systems ger toppmodern teknik till våra klassrum och stöder initiativ som TechHelp Service & Repair Center för att tillhandahålla teknologitjänster till Kent campus.

Från nya nystartade företag till upptäckter om mångfaldens inverkan på företagsstyrelser, våra banbrytande fakultetsmedlemmar utbildar nästa generation av företagsledare, samtidigt som vi skapar ny kunskap som hjälper dagens företag att utmärka sig.

Slutligen är kollegiet globalt anslutet genom internationella partnerskap och ett brett utbud av utbildningserbjudanden utomlands; samt lärare, studenter och alumner med anknytning till mer än 100 länder. Jag inbjuder dig att utforska allt som College of Business Administration har att erbjuda och dela i vårt löfte - Från Kent, världen.

Platser

Kent

Address
East Summit Street,800
44240 Kent, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium