Kent State University - College of Public Health

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

KARRIER I OFFENTLIG HÄLSA

College of Public Health vid Kent State University förbereder studenter för karriärer inom några av dagens mest spännande hälsoområden: akuthantering, sjukdomsutredning, hälso- och sjukvårdsadministration, arbetsmiljö, miljöbedömning, global hälsa och många andra. Vi erbjuder akademiska program som ger en " Pathway till en folkhälsokarriär" för studenter i alla skeden av deras karriär, från inträde och mellannivå till ledande befattningshavare eller avancerad forskare.

STUDERA UTOMLANDS

Studenter kan också uppleva folkhälsa globalt i Genève, Schweiz, Colombia, Argentina och andra internationella platser. Du kan lära dig av experter från hela världen och uppleva på egen hand hur folkhälsa gör skillnad i världen.

FAKULTET

Vår fakultet har tränat vid några av de bästa universiteten i USA och har många års erfarenhet med dem till klassrummet och laboratoriet. De välkomnar studenterna att arbeta tillsammans med dem med avancerade forskningsprojekt inom områden som förebyggande av missbruk av ämnen, miljösjukdomar, hälsokompetens och förändringar i hälsosystem, förebyggande av våld, förebyggande av skador och idrottsskador, förebyggande av kronisk sjukdom och en mängd andra spännande forskningsämnen.

Platser

Kent

Address
Hilltop Drive,750
44240 Kent, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium