King's College - Pennsylvania, USA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

King's College handlar om dig.

Du är ju anledningen till att vi är här. Vi strävar efter att skapa en personlig och välkomnande miljö som ger dig verktygen för att lyckas medan du är här och långt efter att du har examen. Du hittar rigorösa kurser, tävlingsidrott och en mängd aktiviteter lika lätt som du kommer att stödja professorer, imponerande tränare och vänner för livet.

King's College handlar om värderingar.

King's är en katolsk, omfattande högskola i den liberala konstenstradition som grundades 1946 av Congregation of Holy Cross från University of Notre Dame. När du går fot på campus känner du den varma och vänliga atmosfären. du kommer att märka de oklanderliga omgivningarna och imponerande faciliteter; du kommer att känna dig som hemma i den bekväma, urbana miljön. King's College är ett hem hemifrån - en plats som flyter över med värden under livet.126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

King's College handlar om möjligheter.

Klasserna har i genomsnitt 18 elever, vilket främjar en dynamisk, personlig miljö för dig att interagera med dina professorer och klasskamrater, för att lyckas akademiskt, socialt och andligt. King's College är din skola för livet.

King's College rankas bland de bästa.

US News

Våra ackrediteringar talar volymer.

Våra akademiska program får mer än bara respekt; de får också nationellt erkännande. William G. McGowan School of Business är en av endast 53 grundutbildningsskolor för hela landet som får ackreditering av Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International).

Bevis positivt, vi förväntar oss lika mycket framgång från vår institution som vi gör från våra studenter.

Vi erbjuder mer än bara en tradition av spetskompetens.

Vi erbjuder styrkan i ett samhälle som är förankrat i Congregation of Holy Cross från University of Notre Dame. När du går fot på campus upplever du värmen i vår vårdande, vårdande miljö.

Vi styrs av principer om tro och förtroende.

King's grundades 1946 för att utbilda gruvarbetare och kvarnarbetare. Även om mycket har förändrats under åren fortsätter vårt engagemang för att skapa en solid grund i den liberala konsten, tillsammans med de professionella verktygen för att få en framgångsrik karriär inom ett antal områden fram till denna dag.

Studenter av alla trosgrunder och bakgrunder drar nytta av en läroplan som är lika fokuserad på sinnet som själen.126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Uppdrag

King's College är en katolsk institution för högre utbildning som animeras och styrs av Congregation of Holy Cross. King's strävar efter högsta kvalitet i undervisning, lärande och stipendium genom en strikt kärnplan, stora program över liberala konst och vetenskaper, nationellt ackrediterade professionella program på grund- och doktorandnivåer och personlig uppmärksamhet på studentbildning i ett vårdande samhälle.

Syn

Sedan det grundades 1946 har King's varit hängiven till det heliga korsidealet att förändra sinnen och hjärtan med iver i samhällen av hopp. Högskolans engagemang för studenter uttrycks både i läroplanen och i samkurser för att uppmuntra till service, främja reflektion och kultivera ledarskapsförmåga. Inspirerat av undervisningen och exemplet på dess namngivare, Kristus kungen, som undervisade med exempel och styrd av kärlek, bildar Kings kandidater som kommer att förkämpa varje människas inneboende värdighet och mobilisera sina talanger och yrkeskunskaper för att tjäna det gemensamma godet. I ord från sin grundande president, "King's lär sina studenter inte bara hur de ska tjäna sitt liv, utan hur de ska leva."

Platser

Wilkes-Barre

Address
133 N River St
Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711

Wilkes-Barre, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium