Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Våra program

University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business har upprepade gånger utsetts till ett av de bästa handelshögskolorna i USA från källor som US News & World Report, Bloomberg Businessweek och The Princeton Review. Lika viktigt, vi har varit AACSB ackrediterad (en ära tjänat med endast 15% av världens handelshögskolor) sedan 1919. Vi erbjuder studenterna en nationellt rankad MBA-program samt åtta specialiserade masterprogram, varav sex har varit rankad bland de 10 programmen i USA. Vårt MBA-programmet har nyligen rankad # 1 i USA baserat på vår akademisk kvalitet, arbetsförmedling framgång och undervisning överkomliga priser.

Våra program kombinerar omvälvande klassrumsundervisningen med verkliga erfarenheter av lärande. Våra elever har otaliga möjligheter att delta i regionala, nationella och globala fall tävlingar, få praktisk erfarenhet medan du arbetar med projekt för globala kunder som Procter & Gamble, Kelloggs och Citi, och studera utomlands i Nordamerika, Sydamerika, Europa och Asien.

Eftersom specialisering ger möjlighet för dig att verkligen behärska en ny disciplin och avsevärt driva din karriär och tjäna makt, erbjuder vi studenter möjlighet att specialisera sin examen med en av mer än 20 examen certifikat alltifrån funktionella områden som marknadsföring, ekonomi och verksamhet till tvärvetenskapliga ämnen som dataanalys, innovation och företagande.

VÅRT LÄGE

University of Cincinnati ligger i Cincinnati, Ohio, en av de största affärs nav i USA. Fyrahundra av företagen på Forbes 500-listan har en närvaro i Cincinnati och staden Cincinnati är hem till huvudkontoret för flera Fortune 500 företag per capita än New York, Los Angeles eller Chicago. I själva verket är världens högkvarter sju Fortune 500-företag som ligger inom 3 miles från University of Cincinnati campus. Eftersom så många stora företag är så nära vårt campus, ledande befattningshavare har stora möjligheter att gästföreläsning i våra klasser och delta i våra olika på campus evenemang och tävlingar.

CNN Money nyligen utsetts Cincinnati en av Top 6 platser i USA för att starta ett företag och Forbes rankas vår stad som den 7: e högsta medelinkomsten i USA baserat på levnadskostnader. Mashable rankad Cincinnati den mest sociala staden i USA, Movoto rankad det en av de 10 smartaste städer i landet och Kiplinger tidningen rankas Cincinnati sin # 1 bästa insats för ”hot spots” och en av de 10 största städerna i USA stater för unga vuxna.

Vårt universitet

University of Cincinnati är hem till 44.000 studenter och våra alumner bor för närvarande i alla femtio stater och i 125 länder runt om i världen. Mer än 4000 internationella studenter deltog i University of Cincinnati i 2015-16 läsåret och vårt universitet har nyligen rankad # 5 mest välkomnande universitet i världen av International Student Barometer. Dessutom, University of Cincinnati har nyligen utsetts till en av ”världens vackraste campus” av Forbes magazine.

Platser

Cincinnati

Carl H. Lindner College of Business

Address
College of Business
Carl H. Lindner Hall
University of Cincinnati
2925 Campus Green Drive
Cincinnati, Ohio 45221-0020

45221-0020 Cincinnati, Ohio, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 513-556-7020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited