Lehigh University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Lehigh

En livlig, dynamisk campusgemenskap

Beläget i Pennsylvania vackra Lehigh Valley, är Lehigh en av landets mest utmärkta privata forskningsuniversitet. Genom akademisk strikthet, ett företagande tankesätt och samarbetsmöjligheter utmanar vi våra studenter att bli framtidens ledare.

Bestämt Lehigh

I över 150 år har Lehigh haft sitt öga på framtiden och omdefinierat vad det betyder att leda varje steg på vägen.

Välkommen till College of Arts and Sciences

Som Lehighs största och mest mångsidiga högskola är vi hem för samhällsvetenskaper, konst, humaniora och naturvetenskap. Med 1 894 forskarstuderande, 342 forskarstuderande, 270 heltidsstuderande och 90 yrkesmän, är vi jämförbara i storlek och erbjuder intimiteten hos en liberal arts college, men ändå drar nytta av resurserna för ett forskningsuniversitet. Vår fakultet är erfaren forskare, konstnärer och författare, erkända nationellt och internationellt som ledare inom sina områden, som delar ett engagemang för integrationen av undervisning och stipendium i innovativa, dynamiska läroplaner i en intellektuellt stimulerande miljö.

Våra grundutbildningar och forskarutbildningar förbereder studenterna på komplexiteten i världen de kommer att upptäcka vid examen, där de kommer att hitta konkurrerande visioner och värderingar som de måste arbeta för att förstå och som de måste reagera effektivt. Högskolan är ett utrymme för en kraftfull dialog. Vi utbildar eleverna att förutse och leda förändringar, se utmaningar som möjligheter, förvandla kunskap till handling och göra en skillnad i världen. Vi strävar efter att maximera studentens tillväxt och utveckling samtidigt som vi placerar individen i det bredare sammanhanget av mänsklig kultur och naturvärlden. Våra klassrum sträcker sig utöver fyra väggar till det bredare samhället och till länder som spänner över hela världen.

"Oavsett dina ambitioner kommer programmen i College of Arts and Sciences att utmana dina antaganden, bredda dina förmågor och utöka dina möjligheter."

Lehigh University College of Arts and Sciences

Utforska vår värld. Upptäck dig själv.

I College of Arts and Sciences lär studenter, växer, delar idéer och utvecklar en riktningskänsla som varar livet. Högskolan tillhandahåller en lärande miljö som engagerar studenter med fakultet som driver den intellektuella utvecklingen av sina discipliner. Oavsett dina ambitioner kommer programmen i College of Arts and Sciences att utmana dina antaganden, bredda dina förmågor och utöka dina möjligheter. Var en del av en livslångt lärande miljö som erbjuder dig nya akademiska vägar, nya personliga anvisningar och ständigt ökande möjligheter. Oavsett om det är att främja dina karriärmål, hitta nya horisonter eller vårda din själ, upptäck de program som engagerar, berikar, informerar, utmanar och inspirerar.

Vikten av mångfald

College of Arts and Sciences är ett samhälle av forskare och lärare som delar en passion för strävan efter kunskap och utvidgningen av vår förståelse för världen. Vi söker en gemenskap med fakulteter, personal och studenter som reflekterar samhället i stort. Mångfald är en kritisk del av akademisk expertis och är avgörande för att vi ska kunna utföra vårt dubbla uppdrag inom utbildning och forskning. Vi lär oss bäst när vi utsätts för perspektiv, erfarenheter, övertygelser och åsikter som skiljer sig från våra egna. Detta åstadkommes lättast i en rikt mångsidig miljö. Världen idag är sammankopplade och beroende av varandra. Vi är mest framgångsrika i livet när vi omfamnar och firar alla medlemmar i vårt samhälle talanger och förmågor. Genom att kraftfullt men respektfullt utforska både våra olikheter och våra gemensamheter, främjar vi förståelse och mer civilsamhälle.

Vi har gjort tillgängliga på denna webbplats en hel del information om livet i College eller Arts and Sciences i Lehigh. Du hittar länkar till våra avdelningar och de många tvärvetenskapliga programmen och forskningscentra som engagerar lärare och studenter. Jag hoppas att du kommer att utforska och upptäcka de möjligheter som College of Arts and Sciences erbjuder.

Robert A Flowers
Herbert och Ann Siegel Dean
College of Arts and Sciences

Lehigh University Linderman Library

Platser

Bethlehem

Address
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Bethlehem, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium