Loma Linda University School of Public Health

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Loma Linda University School of Public Health förbereder sina studenter för att belöna folkhälsovården i ett alltmer föränderligt hälsovårdssystem. Vi erbjuder 12 folkhälsoprogram på magister- och doktorandnivå. School of Public Health erbjuder också MPH- och DrPH-grader online.

Vi skapar inlärningsupplevelser för varje generation. Vi översätter vetenskaplig upptäckt till handling, förbättrar hälsan, sprider hopp och främjar vårt grannskaps helhet till ditt.

Vi blomstrar under en mentalitet av kontinuerlig kreativitet och tankeutforskning. Vi insisterar på att göra folkhälsan framgångsrik, och vi måste arbeta över olika discipliner. Ansvarsfull innovation kräver flexibilitet och utvärdering. Det säkerställer tillväxt och bestämmer effekten av nya idéer. Vi är villiga att ta beräknade risker och fortsätta att föra våra bästa idéer framåt. På alla nivåer i vår verksamhet vill vi förbättra hur våra studenter registrerar sig för lektioner för att definiera nya studieområden. Faktum är att vår innovation är ett sätt att förbli relevant.

Platser

Loma Linda

Address
Circle Drive,24951
92354 Loma Linda, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: