Longy School of Music of Bard College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bli musiker världen behöver dig vara.

Världen behöver musik nu mer än någonsin. Longy förbereder dig på att bli en exceptionell musiker som kan engagera nya målgrupper, lära vem som helst, var som helst och använda konstnärskap för att förändra liv i samhällen runt om i världen.

Longy School of Music of Bard College är ett examensbevisande vinterträdgård i Cambridge, Massachusetts med ett ytterligare campus i Los Angeles, Kalifornien. Vi erbjuder ett komplett spektrum av program för prestanda, komposition och undervisning. På Longy kommer du att upptäcka många vägar för att göra ett meningsfullt liv i musik.

Longy School of Music of Bard College förbereder musiker att göra en skillnad i världen. Dess fakultet uppmuntrar tillväxten av fantasi och främjar en inställning till utredning om musikens och musikerens roll i den större världen.

Den långa skillnaden

Socialt imperativ

Longy är ett vinterträdgård vars uppgift är att förbereda musiker att göra en skillnad i världen. Detta sociala imperativ är kärnan i skolans läroplan och uppmuntrar eleverna att bli de musiker som världen behöver dem.

Skolan har åtagit sig att förbereda sina elever för att möta ett föränderligt musikaliskt landskap framme, vilket ger dem färdigheterna att utföra, ambitionen att undervisa och önskan att utöka tillgång och möjligheter inom klassisk musik. Varje student uppmuntras att leva efter Longys djärva uppdrag och aktivt tjäna samhället runt sig. Genom att väva konstnärskap och service tillsammans som en integrerad del av läroplanen formar Longy en ny framtid för klassisk musik.

Katalysatorplan

Vi utbildar musiker till att vara katalysatorer - artister som vet hur man skapar förändringar och får saker att hända. Det är därför vi har vänt vår forskarutbildning med en annan typ av läroplan, anpassad för dig. Det kopplar musikalisk excellens med fokus på de färdigheter du behöver för att vara musiker: förmågan att designa upplevelser, producera projekt och engagera publik med exceptionella musikmöten. Med fakulteten som din underlättare tar du ledningen i din egen utbildning: utforska, experimentera och följa din passion. Du lär dig hur du skapar dina egna möjligheter till arbete och i slutändan upptäcker du vem du vill bli musiker.

Samarbeteskultur

Longy är en plats där "samarbete" och "ensemble" beskriver både våra föreställningar och hur vi lever och lär oss tillsammans. Du kommer att vara en del av en gemenskap av musiker som rotar för varandra. Du samarbetar med medstudenter för att framföra dina kompositioner medan du utför deras verk. Och när du engagerar publiken och växer som musiker kommer dina mentorer och klasskamrater att dela dina framgångar.

Real-World Experience

Från dina första dagar på Longy blir du Boston-musiker och utför professionellt med fakulteten på konsertscener runt staden. Du kommer att ha nätverksmöjligheter med en omfattande gemenskap av musiker och musikorganisationer.

Utveckla de färdigheter du behöver för att vara en framgångsrik musiker i ett ständigt utvecklande landskap. Utforska de många vägar ett musikaliskt liv kan ta. Få praktiska, verkliga erfarenheter som förbereder dig för den själv-karriär som konstnärer måste navigera.

Vibrant City Location

Longys campus ligger på det livliga Harvard Square och mindre än tre mil från centrala Boston och ger studenter tillgång till en mängd musikaliska och kulturella rikedomar i hela New England. Från Boston Symphony Orchestra till Museum of Fine Arts till den berömda Kendall Square, Cambridges centrum för världsskakande innovation, Boston / Cambridge är inte bara en bakgrund - det är ditt campus och en integrerad del av Longy-upplevelsen.

Forbes utsåg Boston till den näst mest kreativa amerikanska staden.128699_Longy-4-students.jpg

Visionen för Longy

Hur förbereder du musiker för att göra en skillnad i världen?

Be dem vara bra. Ge dem den mest strikta utbildningen. Håll studenter i alla åldrar till de högsta standarderna för kompromisslös excellens. Inspirera dem till att vara konstnärer som kan röra hjärtan, upplysa sinnen, korsa gränser och brygga klyftor. Visa dem hur exceptionella musiker också måste vara exceptionella människor.

Be dem sedan vara ledare. Motivera dem att gå inte bara de vältråkade vägarna utan att bränna nya, smide möjligheter för sig själva och andra när de går. Låt dem, när de lär sig och förfina musikaliska färdigheter, överväga var dessa färdigheter kan ta dem.

Sköta samarbete, eftersom stora ledare också måste vara bra lyssnare. Fokusera på kammarmusik där, i frånvaro av en dirigent, studenter måste ta ansvaret för att hitta sina egna röster.

Infoga en entreprenörsanda och bygga kritiska tänkande färdigheter i studenter för att matcha deras musikaliska förmågor. Lär dem att starta en långsam rörelse en dag, att starta en konsertserie nästa och att uppträda i konserthus, klubbar och var som helst de kan hitta en hungrig publik.

Inspirera studenter på alla nivåer att drömma om hur deras musik kan förändra deras liv och andras liv. Hjälp dem att formulera sina drömmar och sedan implementera dem. Skapa partnerskap med företag, skolor och grannar där elever kan testa sina idéer i den verkliga världen.

Skapa en miljö för inkubation - en plats där fantastiska musiker och fantastiska idéer kan odlas. Gör det till en mångfaldig plats där skillnad kan bredda sinnen och utvidga perspektiv. Håll det intimt, så att individuell uppmärksamhet garanteras. Prissamarbete och kreativitet lika högt som musikalisk kompetens. Uppmuntra varje student att fråga sina kamrater - "Hur kan jag hjälpa dig att uppnå dina drömmar?"

Så här kommer Longy School of Music of Bard College att förbereda musiker för att göra en skillnad i världen: genom att tillhandahålla en utbildning som lär studenter att vara extraordinära musiker och människor samtidigt som de utmanar dem att hitta nya sätt att förändra världen genom musik.

Det här är vår dröm. Det här är vår vision.

Platser

cambridge

Address
Garden Street,27
02138 cambridge, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium